Facebook Pixel Οπαδοί έβαζαν προφυλακτικά στον πρωκτό τους!
| 2015-11-06 11:45:00

Οπαδοί έβαζαν προφυλακτικά στον πρωκτό τους!

Οπαδοί έβαζαν προφυλακτικά στον πρωκτό τους!

Είδηση-σοκ για ομάδα της πρώτης κατηγορίας! Τι έκαναν φίλαθλοι στις τουαλέτες του γηπέδου; Διαβάστε τι ανακάλυψαν οι άνθρωποι του συλλόγου και έπαθαν εγκεφαλικό!

Τα έχουμε ακούσει όλα στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν το περιμέναμε... Η πληροφορία που έφτασε στα αυτιά του Σκύλου είναι πέρα για πέρα αληθινή και ...σοκάρει!

Με αφορμή την κινητοποίηση των οργανωμένων οπαδών κατά της κάρτας φιλάθλου και της "φακελοποίησης" των υποστηρικτών των ομάδων, έγκυρη πηγή μάς ενημέρωσε για το τι απίστευτο γινόταν στις τουαλέτες συλλόγου πρώτης κατηγορίας.

Τη φοβερή αποκάλυψη στη διοίκηση έκαναν οι καθαρίστριες του γηπέδου που ανακάλυπταν συνεχώς προφυλακτικά στους χώρους που οι οπαδοί υποτίθεται ότι κάνουν την ανάγκη τους.

"Τι μπορεί να ήθελαν τα προφυλακτικά σε ποδοσφαιρικά ματς;", αναρωτιόντουσαν οι καθαρίστριες και τα πονηρά μυαλά θα σκέφτονταν ότι στις τουαλέτες γίνονταν τα ...Σόδομα και τα Γόμορα. Αλλά δεν...

Το "μυστήριο" λύθηκε μετά από κάποιο καιρό. Ανακάλυψαν, λοιπόν, οι άνθρωποι της συγκεκριμένης ομάδας, ότι στα προφυλακτικά οι οπαδοί έκρυβαν ...δυναμιτάκια και πυρσούς μικρού μεγέθους!

Συγκεκριμένα, τα έβαζαν στον πρωκτό τους, ώστε να μη βρεθούν στον σωματικό έλεγχο που γίνεται από την αστυνομία, πριν μπουν στο γήπεδο και αφού περνούσαν κανονικά μέσα, μετά τα έβγαζαν μέσα στις τουαλέτες! Και το ακόμα πιο φοβερό είναι ότι μιλάμε για άνδρες(;) οπαδούς!

Την ταυτότητα της ομάδας, δε θα την αποκαλύψουμε, όμως το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες της, οι οπαδοί της και οι αντίπαλοί της μιλούν ελληνικά... Το πιάσατε, έτσι;

Αν θυμάστε, πάντως, πριν από τρία χρόνια, είχε διακοπεί η 16η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος, λόγω της διακοπής του αγώνα Ντιναμό Μόσχας-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, επειδή οι οπαδοί των φιλοξενούμενων τραυμάτισαν με φωτοβολίδα τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας, Άντον Σούνιν.

Μετά από έρευνα της ρωσικής αστυνομίας, αποκαλύφθηκε ότι γυναίκες οπαδοί της Ζενίτ πέρναγαν φωτοβολίδες στο γήπεδο, αφού τις έκρυβαν μέσα σε προφυλακτικά στον κόλπο τους!

Το ...κόλπο γκρόσο τότε εξιχνιάστηκε, γιατί αποδείχτηκε πως τη φωτοβολίδα την είχε πετάξει γυναίκα, την οποία ανέκριναν οι αρχές και τα αποκάλυψε όλα.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εξελίξεις με Τούντορ; Τον έκραξαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags