31/05/11 - 10:30

"Μανόλο, μακριά από τα …παλτά το καλοκαίρι!"

Την ώρα που ακούγονται για την ΑΕΚ αμφιβόλου ποιότητας ποδοσφαιριστές από την Ισπανία, κάποιοι από τον σύλλογο …φοβούνται τις μεταγραφές του Ισπανού το καλοκαίρι.

"Μανόλο, μακριά από  τα …παλτά το καλοκαίρι!"
33.913views 0shares

Δεν είναι κανένα ...κορόιδο ο Μανόλο Χιμένεθ. Έξυπνος άνθρωπος είναι και το παιχνίδι, το ...κρυφτούλι ξέρει να το παίζει καλά.

Όλο αυτό το διάστημα που η ΑΕΚ έτρωγε "σφαλιάρες" και είχε σαν ...αποκούμπι της το Κύπελλο, μας τα μάσαγε και έλεγε αριστερά και δεξιά ότι τον θέλει η μισή Ισπανία και πως θα γυρίσει στην Πριμέρα και άλλα τέτοια...

Τώρα που φτάσαμε στον Ιούνη και είδε ότι δεν έχει πρόταση στα χέρια του όχι από ομάδα της Πριμέρα αλλά ούτε από τη δεύτερη κατηγορία, όπως σας έχει γράψει εδώ και μέρες ο "σκύλος", το γύρισε το... τροπάρι. Κάθισε στο συμβολαιάκι του με τα εξασφαλισμένα λεφτά της ΑΕΚ και το παίζει Ενωσίτης.

"Μένει γιατί πολύ απλά δεν έχει καμία πρόταση. Έψαχνε το τελευταίο δίμηνο ομάδα στην Ισπανία αλλά κανείς δεν τον ζήτησε επίσημα. Είχε κάποιες συζητήσεις αλλά πρόταση καμία. Τώρα που έμεινε ένα πράγμα με νοιάζει, να μη μας φέρει άλλα παλτά", λέει μια "φωνή" από την ΑΕΚ και δεν έχει άδικο ούτε ως προς την παραμονή Χιμένεθ, ούτε ως προς τις μεταγραφικές επιλογές του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επιθετικούς από τον ...τόπο του!