Facebook Pixel Κίνηση-έκπληξη από Πογιέτ! Ποιον βασικό καθαρίζει;
| 2015-11-19 22:15:00

Κίνηση-έκπληξη από Πογιέτ! Ποιον βασικό καθαρίζει;

Κίνηση-έκπληξη από Πογιέτ! Ποιον βασικό καθαρίζει;

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ έμαθε το ρόστερ, μελέτησε τους παίκτες του και ετοιμάζεται να προχωρήσει στην πρώτη αλλαγή στην ενδεκάδα που θα προκαλέσει σίγουρα αρκετά σχόλια!

Ο Πογιέτ ετοιμάζεται για το τρίτο του παιχνίδι στον πάγκο της ΑΕΚ και πλεον γνωρίζει καλύτερα την ομάδα και τους παίκτες, τους οποίους "μελέτησε" πολύ στο διάστημα της διακοπής.

Μπορεί στην Ένωση να έγινε αρκετή κουβέντα για το τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ωστόσο ο ίδιος και οι συνεργάτες του εμφανίζονται σίγουροι πως οι Κιτρινόμαυροι θα επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες.

Μάλιστα, από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ο Πογιέτ σκοπεύει να ξεκινήσει να βάζει και τις δικές του "πινελιές" στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, καθώς μέχρι τώρα απλά δούλευε πάνω στα σχέδια του Δέλλα.

Εκτός, λοιπόν, από το σύστημα, μιας και η ΑΕΚ θα παίζει πλέον με έναν "κόφτη", ο νέος κόουτς αναμένεται να αλλάξει και πρόσωπα στο αρχικό σχήμα. Μάλιστα, σκέφτεται μία αλλαγή στην 11άδα που θα προκαλέσει σίγουρα πολλές συζητήσεις.

Ο Πογιέτ και το επιτελείο του εμφανίζονται πολύ προβληματισμένοι μετά τη νέα κακή εμφάνιση του Μπαρόχα με την εθνική του ομάδα, όπου έφερε ευθύνη στα 2 από τα 3 γκολ του Ισημερινού, καθώς βλέπουν πως το ντεφορμάρισμα του Βενεζουελάνου πορτιέρο συνεχίζεται.

Γι΄ αυτό είναι μάλλον η πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν, όπου πλέον ο Μπαρόχα ...κινδυνεύει πολύ σοβαρά να χάσει τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα στην Ένωση.

Η τελική απόφαση θα είναι του Πογιέτ, ο οποίος είδε τον Μπαρόχα να επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα. Το πιθανότερο είναι να έχει και ένα τετ α τετ μαζί του, ωστόσο οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Ίσως του δώσει μία τελευταία ευκαιρία στην Κομοτηνή και μετά κοιτάξει την επιλογή του Ανέστη.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τι παραδέχθηκε ο "Τζόλε" για Ολυμπιακό - διαιτησία!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags