Facebook Pixel Η κλοπή της σεζόν! Top ομάδα πήγε να αρπάξει τον...
| 2015-12-29 23:45:00

Η κλοπή της σεζόν! Top ομάδα πήγε να αρπάξει τον...

Η κλοπή της σεζόν! Top ομάδα πήγε να αρπάξει τον...

Φοβερό παρασκήνιο στο SportDog! Ποιος μεγάλος ελληνικός σύλλογος επιχείρησε να πάρει άσο κορυφαίας ομάδας; Πώς θα γινόταν η αρπαγή και γιατί αποτράπηκε την τελευταία ώρα;

Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε το 2015 με ήττα, από τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από την παιδική γκάφα του Γιάννη Ανέστη, ο οποίος αγωνίστηκε καθότι ο Αλάιν Μπαρόχα αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι.

Τις επόμενες ημέρες από την αναμέτρηση κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν την Ένωση να αγοράζει τον τερματοφύλακα από τη Βενεζουέλα, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Καράκας.

Οι περισσότεροι σκέφτηκαν ότι ο Δικέφαλος προχώρησε σε αυτή την κίνηση, αφού ο δεύτερος τερματοφύλακάς του δεν εμπνέει σιγουριά... 

Ωστόσο, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Δεν είναι τυχαία, δηλαδή, η ...πρεμούρα που έπιασε την ΑΕΚ να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Μπαρόχα παρότι έχει το χρονικό περιθώριο για να τον κάνει δικό της.

Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη "Sportdog Penalty", στην Ένωση ενημερώθηκαν πως ασχολούνται με τον Βενεζουελανο γκολκίπερ δύο ομάδες. Μία από την Ελλάδα και μία από την Κύπρο. Μάλιστα, η σουπερλιγκάτη ομάδα φέρεται να είχε κάνει και σχετική κρούση-πρόταση στην Καράκας για τον Μπαρόχα!

Αυτή η κίνηση φαίνεται πως έφτασε στα αυτιά των ανθρώπων της Ένωσης, οι οποίοι θορυβήθηκαν και έτσι η ομάδα αποφάσισε να επισπεύσει τη διαδικασία αγοράς του 26χρονου πορτιέρο κάνοντας χρήση της οψιόν.

Το μεγάλο ερώτημα, βέβαια, είναι ποια ομάδα απο τη Super League ήθελε να αρπάξει τον Μπαρόχα από την ΑΕΚ. Πρόκειται για top σύλλογο που φέτος απέκτησε τερματοφύλακα, αλλά η μεταγραφή δεν έπιασε και πλέον εμπιστεύεται τον δεύτερο γκολκίπερ. Το πιάσατε, έτσι; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Φεύγει ο μπαλαδόρος από την ΑΕΚ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags