Facebook Pixel Ποιος Στραματσόνι; Ο Εσιέν «φέρνει» παικταρά!
| 2015-12-31 22:45:00

Ποιος Στραματσόνι; Ο Εσιέν «φέρνει» παικταρά!

Ποιος Στραματσόνι; Ο Εσιέν «φέρνει» παικταρά!

Κι όμως, ο Γκανέζος άσος θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε μία σπουδαία μεταγραφή που «ψήνει» ο Παναθηναϊκός. Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ με ένα Κλικ…

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε το 2015 με τη μεταγραφή του Τζιαντομένικο Μέστο, ωστόσο τα καλύτερα όπως λένε στο Κορωπί, θα έρθουν το 2016. Ο Γιάννης Αλαφούζος δεσμεύτηκε στην συζήτηση με τον Αντρέα Στραματσόνι για τουλάχιστον τρεις κινήσεις τον Γενάρη και ήδη οι συζητήσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Για παράδειγμα, στην ιταλική πιάτσα των agent έλεγαν πως ο Στραματσιόνι έχει ψήσει τον Νοτσερίνο στην προοπτική να παίξει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται αυτός τελικά να είναι το «μπαμ» για το Τριφύλλι. Βέβαια, καθοριστικό ρόλο για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής, θα παίξει και ο Εσιέν!

Σύμφωνα με όσα έμαθε ο Σκύλος, ο Νοτσερίνο σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση των Πρασίνων, επειδή βρίσκεται ήδη σε αυτούς ο Γκανέζος, παρότι δεν συνυπήρξαν στη Μίλαν. Ο 30χρονοςάσος έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Εσιέν και θεωρεί ότι αξίζει να πάρει το ρίσκο και να έρθει στην Ελλάδα, από τη στιγμή που έκανε κάτι τέτοιο και αυτός το καλοκαίρι.

Βέβαια, το φοβερό είναι πως την ίδια ημέρα (25/1/2014) που η Μιλαν ανακοίνωνε τον δανεισμό του Νοτσερίνο στη Γουεστ Χαμ, ανακοίνωσε και την απόκτηση του Εσιέν από την Τσέλσι. Κάτι που δεν... έτυχε αλλά... μεθοδεύτηκε τότε, αφού τα δύο συγκεκριμένα deal είχαν σχέση μεταξύ τους και έγιναν από το ίδιο μανατζερικό κανάλι, που ίσως παραμένει ανοιχτό!

Ο Νοτσερίνο, τη δεδομένη στιγμή λοιπόν, προτιμάει τον Παναθηναϊκό από την Κάλιαρι, όμως έχει ζητήσει προθεσμία δέκα ημερών, αφού περιμένει και δύο άλλες ομάδες της Serie A να του κάνουν πρόταση. Όλα αυτά βέβαια εφόσον λύσει το συμβόλαιο του με τους «ροσονέρι», το οποίο δεν είναι και πολύ εύκολο, αφού ζητάει αποζημίωση 500.000 ευρώ και η Μίλαν δεν του δίνει ούτε τα μισά!

Ο Στραματσόνι πάντως θα κυνηγήσει την συγκεκριμένη μεταγραφή μέχρι το τέλος και σύμφωνα με πληροφορίες, του έχει υποσχεθεί ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να του καλύψει ένα ποσό μέχρι 300.000 ευρώ ως το καλοκαίρι και από εκεί και πέρα να του προσφέρει νέο – υψηλό – διετές συμβόλαιο!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΡΟΜΕΡΗ «καρφάρα» Τσίπρα για Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags