Facebook Pixel Αποκλειστικό: Γι’ αυτό χάλασε του Γκαλίτσιου!
| 2016-01-01 23:30:00

Αποκλειστικό: Γι’ αυτό χάλασε του Γκαλίτσιου!

Αποκλειστικό: Γι’ αυτό χάλασε του Γκαλίτσιου!

Φοβερά πράγματα στον ΠΑΟΚ με την υπόθεση του Έλληνα αμυντικού, αφού υπήρχε κόντρα μέχρι και την τελευταία στιγμή, ακόμη δε και όταν συμφώνησαν. Όλο το παρασκήνιο!
 

Με τον χειρότερο τρόπο και ένα μεγάλο επικοινωνιακό «φάουλ» ξεκίνησε η χρονιά για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Γιώργος Γκαλίτσιος παρότι προπονήθηκε με την ομάδα, μίλησε με τον Ιγκόρ Τούντορ και συμφώνησε με τον Φρανκ Άρνεσεν, τελικά την τελευταία στιγμή έφυγε από την Θεσσαλονίκη εκνευρισμένος και χωρίς να υπογράψει.

Απίθανα πράγματα για μία μεγάλη ομάδα, η οποία χειρίστηκε λάθος την υπόθεση από την αρχή μέχρι το τέλος. Και αυτό δεν το λέμε τυχαία, καθώς ακόμα και όταν όλες οι πλευρές, εντός και εκτός ΠΑΟΚ, συμφώνησαν για τη μεταγραφή, κατάφεραν να την… τινάξουν στον αέρα!

Θυμίζουμε, πως αρχικά το πρόβλημα ήταν η άρνηση του Νίκου Βεζυρτζή, ωστόσο ακόμα και όταν τον έπεισαν να δώσει μία ευκαιρία στον «Γκάλι», υπήρξε νέα παράμετρος που διαφώνησαν.

Η στήλη «SportDog Penalty» αποκαλύπτει λοιπόν, πως μπορεί οι δύο πλευρές να τα βρήκαν αρχικά για εξάμηνο συμβόλαιο, όμως και εκεί παρουσιάστηκε διάσταση απόψεων για το αν θα υπάρχει οψιόν ανανέωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βεζυρτζής ήθελε να υπογράψουν συμβόλαιο για 6μηνες + 2χρόνια, με την οψιόν στον ΠΑΟΚ αλλά αλλά με λεφτά λιγότερα από όσα είχε συμφωνήσει η πλευρά του Γκαλίτσιου στις προηγούμενες συζητήσεις με τον Άρνεσεν. Τότε λοιπόν, ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε στο εξάμηνο συμβόλαιο, αλλά χωρίς οψιόν και με διαπραγμάτευση από το μηδέν το καλοκαίρι, κάτι που δεν δέχθηκε ο ΠΑΟΚ!

Έτσι λοιπόν, γράφτηκε πιθανότατα (γιατί στον Δικέφαλο τα έχουμε δει όλα…) ο επίλογος μίας υπόθεσης που αποδείχθηκε αστείας, λόγω των χειρισμών των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Τέτοιες καταστάσεις όμως, δείχνουν το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στον σύλλογο και το οποίο σίγουρα θα δημιουργήσει κι άλλους μπελάδες προσεχώς…
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έκλεισε Αμπντούν μεγάλη ελληνική ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags