Facebook Pixel Χοντρό παρασκήνιο με Ολυμπιακό και Βιγιαφάνιες!
| 2016-01-07 00:00:00

Χοντρό παρασκήνιο με Ολυμπιακό και Βιγιαφάνιες!

Χοντρό παρασκήνιο με Ολυμπιακό και Βιγιαφάνιες!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ SPORTDOG– Πώς οι πρωταθλητές θα κερδίσουν την ΑΕΚ στη μάχη για τον Αργεντινό παικταρά και γιατί μπορούν να τον πάρουν χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ;
   

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έχει ανοίξει για τα καλά την όρεξη της ΑΕΚ, με τις εμφανίσεις που κάνει στη Super League με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Οι Κιτρινόμαυροι είχαν εξετάσει την περίπτωσή του το περασμένο καλοκαίρι, αλλά το θέμα δεν προχώρησε και πλέον ξαναμπαίνουν ζεστά στη διεκδίκησή του.  

Η Ένωση, όμως, δεν παίζει μόνη της για τον λατινοαμερικάνο παιχταρά, καθώς διάθεση να κυνηγήσει τον παίκτη φαίνεται ότι έχει και ο Ολυμπιακός.

Αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά. Τώρα πάμε στα φρέσκα κουλούρια. Όπως έμαθε ο Σκύλος, οι Ερυθρόλευκοι διαθέτουν μεγάλο προβάδισμα έναντι των Κιτρινόμαυρων στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή που βγάζει μάτια στο Αγρίνιο. Γιατί; 

Ως γνωστόν, ο Βιγιαφάνες παίζει στον Παναιτωλικό ως δανεικός από την Ιντεπεντιέντε. Η τελευταία έχει ένα χρέος προς τον Ολυμπιακό από τη μεταγραφή του Νούνιες. Είναι φως φανάρι ότι αν οι Πειραιώτες εκμεταλλευτούν αυτό το πλεονέκτημα θα ντύσουν εύκολα στα ερυθρόλευκα τον Αργεντινό, κάνοντας άλλη μία μεταγραφική πλάκα στον Δικέφαλο, όπως πέρσι με τον Μαρτίνες.

Πάντως, το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι η Ιντεπεντιέντε έδινε πριν λίγα χρόνια κάποιους παίκτες στον Ολυμπιακό για να ξεχρεώσει τον Νούνιες και ανάμεσα στα 4 με 5 ονόματα της λίστας που είχαν προτείνει στους πρωταθλητές ήταν και ο Βιγιαφάνιες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πάει για "μπαμ" με Λέσκοτ μεγάλη ελληνική ομάδα!
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags