Facebook Pixel Τι λες τώρα! Γιατί παίζει συνέχεια ο γκαφατζής Άρθο;
| 2016-01-11 00:15:00

Τι λες τώρα! Γιατί παίζει συνέχεια ο γκαφατζής Άρθο;

Τι λες τώρα! Γιατί παίζει συνέχεια ο γκαφατζής Άρθο;

Το αποκαλύπτουμε κι αυτό! Βρήκαμε γιατί αγωνίζεται ασταμάτητα ο Ισπανός αμυντικός της ΑΕΚ και λύνουμε την εύλογη απορία όλων των κιτρινόμαυρων οπαδών! Δε θα το πιστεύετε...

Μεταγραφικές καραμπόλες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν στην ΑΕΚ τον φετινό Γενάρη, καθώς στην Ένωση γνωρίζουν ότι υπάρχει πιθανότητα να πουλήσουν και σε καλά χρήματα, έναν ποδοσφαιριστή που δεν τους έχει "τρελάνει". Κι αν γίνει αυτό, τότε θα υπάρξει και κίνηση για την αντικατάστασή του.

Όπως έμαθε ο Σκύλος, η επιμονή του Πογιέτ να ξεκινάει τον Άρθο βασικό, παρότι... δε βγάζει και μάτια, δεν είναι τυχαία. Στην ΑΕΚ έχουν την ενημέρωση από μάνατζερ, πως υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα για τον έμπειρο αμυντικό από Κίνα (Ασία γενικότερα) αλλά κι από Τουρκία!

Γι΄ αυτό λοιπόν και παίρνει παραπάνω χρόνο συμμετοχής, καθώς το να παίζει βασικός σε παιχνίδια της Ένωσης, όπως είναι λογικό, θα διευκόλυνε την πώλησή του. Άσχετα, βέβαια, αν πηγαίνει από γκάφα σε γκάφα και είναι απορίας άξιον πώς γίνεται να έχει προσεγγίσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων...

Επίσης, τις τελευταίες ημέρες λέγεται και γράφεται πως μόνο αν φύγει ο Ισπανός αμυντικός, θα γίνει ...χειμερινή μεταγραφή στόπερ. Δεν είναι παράλογο λοιπόν να θέλει ο Πογιέτ να φύγει ο Άρθο και να έρθει ένας καλύτερός του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags