Facebook Pixel Μεταγραφική "καραμπόλα" που θα προκαλέσει ντόρο!
| 2016-01-18 23:00:00

Μεταγραφική "καραμπόλα" που θα προκαλέσει ντόρο!

Μεταγραφική "καραμπόλα" που θα προκαλέσει ντόρο!

Απίστευτα πράγματα είναι πιθανό να γίνουν πολύ σύντομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποιοι αιώνια μισητοί αντίπαλοι αναμένεται να συνεργαστούν μεταγραφικά και για ποιους παίκτες;

Ποιος θα το φανταζόταν ότι ΠΑΟΚ και Άρης θα έμπλεκαν σε μεταγραφικό αλισβερίσι λόγω ...Βέροιας!!!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή...

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι, ως γνωστόν, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βέροιας αλλά παράλληλα είναι και αφεντικό στο ποδοσφαρικό τμήμα του Άρη.

Πού, κολλάει, τώρα ο ...ΠΑΟΚ;

Στη Βέροια του Καρυπίδη αγωνίζεται δανεικός από τον Δικέφαλο ο 20χρονος αριστερός μπακ, Δημήτρης Γιαννούλης, που κάνει μάλιστα εξαιρετική σεζόν.

Κρατήστε το όνομα Γιαννούλη και πάμε παρακάτω...

Σήμερα έγινε γνωστό από το ρεπορτάζ του Άρη ότι ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος λόγω της "σχέσης" με τη Βέροια είναι δανεικός στους "κίτρινους", θα επιστρέψει στη "βασίλισσα του Βορρά".

Το... ωραίο, λοιπόν, είναι ότι ο Ισπανός θα γυρίσει στη Βέροια, επειδή θα φύγει ο Γιαννούλης για να γυρίσει με τη σειρά του στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Τούντορ ζήτησε αριστερό μπακ από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Λέοβατς!

Μήπως μπερδευτήκατε; Για να το κάνουμε... πενηνταράκια: Ο Καρυπίδης της Βέροιας και του ...Άρη, στέλνει παίκτη από την πρώτη στον δεύτερο, επειδή ο ΠΑΟΚ του ...παίρνει πίσω παίκτη που του έχει δώσει δανεικό! Το πιάσατε; 

Απίστευτα πράγματα που μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags