Facebook Pixel Απίστευτη φήμη για «αντι-Μπερμπάτοφ» στον ΠΑΟΚ!
| 2016-01-30 12:00:00

Απίστευτη φήμη για «αντι-Μπερμπάτοφ» στον ΠΑΟΚ!

Απίστευτη φήμη για «αντι-Μπερμπάτοφ» στον ΠΑΟΚ!

Τρελό σενάριο κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη για σέντερ φορ από Ελλάδα που φέρεται πως ενδιαφέρει τον Δικέφαλο για ενίσχυση της γραμμής κρούσης! Πού κολλάει ο ...Ολυμπιακός;

Λίγο πριν το φινάλε των μεταγραφών, ο ΠΑΟΚ φέρεται πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση ενός επιθετικού, που θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης. 

Ο Τούντορ είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζει τον Μπερμπάτοφ και με μόνο τον Αθανασιάδη καθαρό σέντερ φορ υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση.

Είναι ενδεικτικό, άλλωστε, ότι στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, ο Δικεφάλος θα παραταχθεί χωρίς κλασικό επιθετικό, από τη στιγμή που απουσιάζουν οι δύο μοναδικοί φορ της ομάδας.

Όπως ακούγεται, λοιπόν, τις τελευταιές ώρες στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ κοιτάζει στην ελληνική αγορά προκειμένου να βρει έναν έμπειρο παίκτη που θα τονώσει τη γραμμής κρούσης. Και η σχετική φημολογία αναφέρει ότι οι σκέψεις που γίνονται αφορούν τον Βαγγέλη Μάντζιο!

Ο Έλληνας φορ κάνει εξαιρετική χρονιά στον Λεβαδειακό και θεωρείται πολύ καλή περίπτωση από τους ανθρώπους της ομάδας για να βοηθήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς τον Κλάους. Στην ουσία, δηλαδή, ο Μάντζιος θα προορίζεται για τη θέση του Μπερμπάτοφ, ο οποίος βρίσκεται εκτός πλάνων από τον Τούντορ.

Από τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται το σχετικό σενάριο, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρχει βάση, μιας και οι "ασπρόμαυροι" έκαναν στροφή στην ελληνική αγορά με τις πρόσφατες μεταγραφές των Βελλίδη (από ΠΑΣ) και Χατζηϊσαϊα (από Πανιώνιο). Πάντως, το όνομα του φορ του Λεβαδειακού ακούστηκε πρόσφατα και για τον Ολυμπιακό ως αντικαταστάτης του φευγάτου Φινμπόγκασον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αν το έκανε αυτό ο Ολυμπιακός, θα γινόταν πανηγύρι!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags