Facebook Pixel Ποιος Λέτο; Αυτή είναι η μεγάλη επιστροφή του ΠΑΟ!
| 2016-01-30 13:45:00

Ποιος Λέτο; Αυτή είναι η μεγάλη επιστροφή του ΠΑΟ!

Ποιος Λέτο; Αυτή είναι η μεγάλη επιστροφή του ΠΑΟ!

Tη στιγμή που φημολογείται ότι οι Πράσινοι σκέφτονται να φέρουν πίσω τον Αργεντινό, ο SportDog αποκαλύπτει ποιος παλιός άσος του συλλόγου είναι η καψούρα του Αλαφούζου! 

Υπάρχει έντονη φημολογία, από χθες το βράδυ, ότι ο Παναθηναϊκός σκέφτεται την επιστροφή του Λέτο, από τη στιγμή που ο Αργεντινός έμεινε ελεύθερος και ψάχνεται για ομάδα.

Ωστόσο, από το "πράσινο" στρατόπεδο δεν επιβεβαιώνεται καμία επίσημη επαφή με τον Αργεντινό άσο, ενώ ο Αντρέα Στραματσόνι δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που έγιναν μέσα στον Γενάρη για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Την ίδια στιγμή, πάντως, φαίνεται πως άλλος είναι ο "εκλεκτός" του Γιάννη Αλαφούζου για να επιστρέψει στην ομάδα μετά από χρόνια. Ο λόγος για τον Γιώργο Καραγκούνη που από τότε που έφυγε από την Εθνική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση συλλόγου.

Οι σχέσεις του αφεντικού του Τριφυλλιού με τον "Κάρα" έχουν αποκατασταθεί πλήρως και πλέον φαίνεται ότι υπάρχουν οι "κατάλληλες συνθήκες" στον σύλλογο για να επιστρέψει ο παλαίμαχος άσος στην ομάδα της καρδιάς του.

Βέβαια, το ενδεχόμενο της επιστροφής του Καραγκούνη δεν είναι παλιό και υπάρχει στο μυαλό του Γιάννη Αλαφούζου εδώ και αρκετό καιρό, όπως πρώτος σάς έχει αποκαλύψει ο SportDog. Ωστόσο, φαίνεται ότι πλέον το θέμα είναι πιο ζεστό από ποτέ, κάτι που μαρτυράται και από τις τελευταίες εμφανίσεις του "Κάρα" στα επίσημα της Λεωφόρου.

Πάντως, η πολύ πιθανή επιστροφή του πρώην άσου της ομάδας, δεν αποκλείεται να φέρει στην πόρτα της εξόδου κάποιον από τους παλαιμάχους που υπάρχουν τώρα στην ΠΑΕ και διατηρεί σημαντικό πόστο.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Μπαμ" με Αναστασίου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags