Facebook Pixel Θα πέσει η Λεωφόρος! Σκάει και δεύτερη επιστροφή;
| 2016-02-03 17:30:00

Θα πέσει η Λεωφόρος! Σκάει και δεύτερη επιστροφή;

Θα πέσει η Λεωφόρος! Σκάει και δεύτερη επιστροφή;

Μετά τον Λέτο είναι πια πολύ πιθανό να γυρίσει στους "πράσινους" μία ακόμα εμβληματική μορφή της ομάδας! Για ποιον πρόκειται; Θα τρελαθούν τελείως οι οπαδοί του "τριφυλλιού"!

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, καθώς μετά το ξαφνικό διπλό διαζύγιο με τους Φύσσα και Βόκολο, αναμένονται να γίνουν "μεταγραφές " και στην ΠΑΕ!

Ήταν κρυφό μυστικό, άλλωστε, ότι οι δύο παλαίμαχοι άσοι ήταν στην ουσία "ανενεργοί" εδώ και πολύ καιρό και πως το απόλυτο κουμάντο στις μεταγραφές το είχε αναλάβει ο Αντρέα Στραματσόνι.

Πλέον, λοιπόν, φουντώνουν οι φήμες ότι αναμένεται ενεργοποίηση, σε κάποιο πόστο στην ΠΑΕ, του Γιώργου Καραγκούνη! O SportDog σάς αποκάλυψε από την περασμένη Κυριακή ότι ο "Κάρα" είναι ο διακαής πόθος του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος θα θέλει να τον ξαναδεί στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν αποκατασταθεί πλήρως και μόνο τυχαίες δεν είναι οι πρόσφατες παρουσίες του παλαίμαχου άσου στα επίσημα της Λεωφόρου.

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημο από την ΠΑΕ, ή από τον πρώην γενικό διευθυντή της Εθνικής ομάδας, ωστόσο το διαζύγιο με τους Φύσσα και Βόκολο από μόνο του σημαίνει πολλά και φαίνεται ότι μπορεί να ανοίξει το δρόμο για τη μεγάλη επιστροφή του "τυπάρα".

Εξάλλου και στο ρεπορτάζ της περασμένης Κυριακής σημειώναμε ότι η ενδεχόμενη επιστροφή του Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό θα συνέπιπτε με την αποχώρηση κάποιου υψηλόβαθμου στελέχους της "πράσινης" ΠΑΕ, φωτογραφίζοντας στην ουσία τους Φύσσα και Βόκολο...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags