Facebook Pixel Μεγάλη ομάδα κλείνει τον Μάντζιο για το καλοκαίρι!
| 2016-02-13 11:15:00

Μεγάλη ομάδα κλείνει τον Μάντζιο για το καλοκαίρι!

Μεγάλη ομάδα κλείνει τον Μάντζιο για το καλοκαίρι!

Ποιος πρόεδρος κορυφαίου ελληνικού συλλόγου είναι τρελαμένος με τον έμπειρο φορ του Λεβαδειακού και τον θέλει στην ομάδα του ενόψει της νέας σεζόν; O sportdog έχει το θέμα!

To όνομα του Βαγγέλη Μάντζιου ακούστηκε για αρκετές ομάδες τον περασμένο Γενάρη, ωστόσο ο Έλληνας επιθετικός παρέμεινε στον Λεβαδειακό, όπου τα τελευταία δύο χρόνια πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ωστόσο, το καλοκαίρι είναι εξαιρετικά πιθανό ο έμπειρος φορ να φύγει από τη Λιβαδειά, για χάρη μεγάλης ελληνικής ομάδας, μιας και αποτελεί τον διακαή πόθο του αφεντικού της.

Ο λόγος για τον Θεόδωρο Καρυπίδη του Άρη που, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SportDog, είναι τρελαμένος με τον παλιό άσο του Παναθηναϊκού και τον θέλει στην ομάδα του από τη νέα σεζόν.

Οι Κίτρινοι θα αγωνίζονται του χρόνου στη Football League και ο πρόεδρος του συλλόγου θέλει να προχωρήσει σε πολύ δυνατές μεταγραφές προκειμένου να εξασφαλίσει την επιστροφή του Άρη στα σαλόνια της Super League.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης επιθυμεί να ψωνίσει από το πάνω ράφι και ο Βαγγέλης Μάντζιος βρίσκεται δεδομένα στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ο Θεόδωρος Καρυπίδης τα βρει με τον Έλληνα φορ, θα πρέπει να πληρώσει και την ομάδα της Βοιωτίας, μιας και ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags