Facebook Pixel Φεύγει ο Μάρκο Σίλβα, έρχεται ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο!
| 2016-02-18 14:45:00

Φεύγει ο Μάρκο Σίλβα, έρχεται ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο!

Φεύγει ο Μάρκο Σίλβα, έρχεται ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο!

Απίθανο ντόμινο αποκαλύπτεται στην Πορτογαλία! Πώς η Πόρτο μπορεί να "αναστατώσει" τον Ολυμπιακό και να "φτιάξει" τον ΠΑΟΚ; Ο sportdog έχει παρασκήνιο που θα συζητηθεί!

Μπορεί να χωρίζουν πολλά τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ένα τρελό σενάριο, που έρχεται τις τελευταίες ώρες από το εξωτερικό, έρχεται να "ενώσει" τις δύο ομάδες.

Όπως σας αποκάλυψε με χθεσινό ρεπορτάζ ο SportDog, ο Ιβάν Σαββίδης έχει βρει στο πρόσωπο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, παλαίμαχου άσου της ομάδας και νυν προπονητή της Βιτόρια Γκιμαράες, τον αντικαταστάτη του Ιγκόρ Τούντορ.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν γίνει με τις "ευλογίες" του Φερνάντο Σάντος και το deal δείχνει ικανό να χαλάσει μόνο λόγω ...Πόρτο!

Οι Δράκοι έχουν προπονητή τον Ζοσέ Πεσέιρο (τον πρώην του Παναθηναϊκού) και δεν πάνε καλά. Αγνοούν τη λέξη "πρωτάθλημα" από τη σεζόν 2012-2013. Έκτοτε βλέπουν συνεχώς την πλάτη της Μπενφίκα, ενώ φέτος προβάδισμα για τον τίτλο έχει η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας του Ζεσούς. Τρίτη χρονιά χωρίς τίτλο είναι ανεπίτρεπτο για τον πρόεδρο Πίντο Ντα Κόστα, ο οποίος είναι δεδομένο πως το καλοκαίρι θα κινηθεί για προπονητή. Και κάπου εδώ αρχίζει να εμπλέκεται και το όνομα του Ολυμπιακού...

Ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, Μάρκο Σίλβα, θεωρείται ραγδαία ανερχόμενος προπονητής και το προσωνύμιο "νέος Μουρίνιο" αρχίζει να ακούγεται όλο και περισσότερο στην πατρίδα του. Σε αυτό, βέβαια, βοηθάει και η καλή φετινή πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, με χάι λάιτ το τεράστιο διπλό στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ, ενώ μία πρόκριση σε βάρος της Άντερλεχτ στο Europa League θα αυξήσει δεδομένα κι άλλο τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο.

Η Πόρτο, λοιπόν, έχει τον τεχνικό των Πειραιωτών στην κορυφή της λίστας της και εκτιμάται ότι στο τέλος της σεζόν θα κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του. Σε αυτό το -εξαιρετικά πιθανό- ενδεχόμενο, ο Ολυμπιακός δεν πρόκεται να μπει εμπόδιο στην καριέρα του φιλόδοξου Σίλβα, όπως έχει επιδείξει και στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις (Βαλβέρδε, Μίτσελ). Αλλά και ο ίδιος ο Σίλβα πολύ δύσκολα θα πει "όχι" στην πρόσκληση από την μεγαλύτερη ομάδα της πατρίδας του.

Αν, πάντως, δεν προχωρήσει η περίπτωση του προπονητή του Ολυμπιακού, τότε, όπως υποστηρίζουν στην Πορτογαλία, θα στραφούν στον Σέρζιο Κονσεϊσάο, που έκανε το όνομά του στους Δράκους, έχοντας συνολικά 89 συμμετοχές και 13 γκολ, ενώ φέτος πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία, ως προπονητής, στην Γκιμαράες.

Όπως γίνεται, επομένως, αντιληπτό, το τι θα πράξει ο Σίλβα και ο Ολυμπιακός γενικότερα, θα επηρεάσει άμεσα και τον μεταγραφικό αλλά και γενικότερο σχεδιασμό της νέας χρονιάς για τον Δικέφαλο του Βορά. Αν πάει, δηλαδή, ο Σίλβα στην Πόρτο, τότε ο Κονσεϊσάο θα πάει στη Θεσσαλονίκη. Αν παραμείνει ο Σίλβα στον Πειραιά, τότε ο Κονσεϊσάο θα γίνει κάτοικος Οπόρτο και ο Σαββίδης θα ξαναβγεί στη ...γύρα για προπονητή!   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags