Facebook Pixel Το παρασκήνιο με άσο του ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό–ΑΕΚ!
| 2016-02-24 00:30:00

Το παρασκήνιο με άσο του ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό–ΑΕΚ!

Το παρασκήνιο με άσο του ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό–ΑΕΚ!

Ποιος καλός και αξιόπιστος επί σειρά ετών ξένος παίκτης του Δικεφάλου, που ενδέχεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Τούμπα, προωθείται σε άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες;

Αν και ακόμα βρισκόμαστε στα τέλη Φεβρουαρίου, ήδη έχουν ξεκινήσει τα μεταγραφικά σενάρια ενόψει καλοκαιριού, με πρωταγωνιστές κυρίως τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται σε λίγους μήνες.

Ένας εξ αυτών, λοιπόν, αγωνίζεται (βασικότατος) στον ΠΑΟΚ και ήδη μιλάει με τον Δικέφαλο για ανανέωση, ωστόσο την ίδια στιγμή φέρεται να σκέφτεται το ενδιαφέρον που μπορεί προκύψει από άλλους κορυφαίους ελληνικούς συλλόγους.

Ο λόγος για τον Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες δεν έχει προταθεί μόνο στον Ολυμπιακό, όπως γράφτηκε τις προάλλες, αλλά και στην ΑΕΚ!

Όπως άκουσαν τα αυτιά του Σκύλου, το γραφείο που ανήκει ο αμυντικός του ΠΑΟΚ έχει πελάτες του τόσο τον Μάρκο Σίλβα όσο και τον Ουκρα, τον εξτρέμ της Ρίο Αβε που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και πρόσφατα είχε απασχολήσει σοβαρά την ΑΕΚ. Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι λοιπόν ότι προτάθηκε σε αυτές τις δύο ομάδες;

Σημειωτέον να αναφέρουμε ότι τον Ούκρα προσπάθησε ο Μιλοβάνοβιτς να τον φέρει στην ΑΕΚ τον Γενάρη, αλλά δεν προχώρησε το θέμα λόγω Πογιέτ.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags