Facebook Pixel Καταγγελία-σοκ: "Μας χτυπούσαν ανελέητα"! (ΦΩΤΟ)
| 2016-03-12 21:15:00

Καταγγελία-σοκ: "Μας χτυπούσαν ανελέητα"! (ΦΩΤΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Καταγγελία-σοκ: "Μας χτυπούσαν ανελέητα"! (ΦΩΤΟ)

Ο ποδοσφαιριστής του Ιάλυσου, Γιώργος Κοκκίνης, που ξυλοκοπήθηκε άγρια μετά το ματς με τον ΟΦΗ, περιγράφει στο sportdog πώς δέχτηκε την τρομερή επίθεση στο "Γεντί Κουλέ".

Άλλη μία μαύρη μέρα βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως σας πληροφόρισε νωρίτερα ο Sportdog, το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ιάλυσο είχε δυσάρεστη κατάληξη, παρότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης δε συνέβη το παραμικρό.

Παίκτες της ομάδας της Ρόδου δέχτηκαν επίθεση στη φυσούνα και αναγκάστηκαν να παραμείνουν κλειδωμένοι στα αποδυτήρια μέχρι να έρθει η αστυνομία και να ηρεμήσει η κατάσταση.

Ο SportDog επικοινώνησε με ποδοσφαιριστή του Ιάλυσου προκειμένου να μας ενημερώσει από πρώτο χέρι για τα γεγονότα. Ο λόγος για τον αριστερό μπακ των "ερυθροκίτρινων" Γιώργο Κοκκίνη, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, από την επίθεση.

"Το περιστατικο έγινε στο τέλος της αναμέτρησης όπως πηγαίναμε στη φυσούνα. Άγνωστοι, οι οποίοι δεν ξέραμε καν γιατί υπήρχαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μας την έπεσαν", σχολίασε αρχικά στο SportDog ο αμυντικός του Ιάλυσου και συνέχισε:

"Δεχτήκαμε επίθεση και μας χτυπούσαν ανελέητα. Χτύπησαν εμένα και άλλους τρεις συμπαίκτες μου, τους Μιχάλη Φυλακούρη, Παντελή και Αντώνη Αθανασίου. Τρεις έχουμε μόνο μώλωπες, ο Μιχάλης αποκόμισε μεγαλύτερο πρόβλημα. Είναι αυτή την ώρα στο νοσοκομείο και ίσως έχει κάταγμα στη μύτη".

Ερωτηθείς αν στο παιχνίδι υπήρξαν νεύρα, ο Κοκκίνης ήταν ξεκάθαρος. "Το παιχνίδι δεν είχε τσακωμούς. Ήταν ήρεμα τα πράγματα. Πιστεύω, ότι το αποτέλεσμα τους εξόργισε. Ο ΟΦΗ είχε τα τελευταία λεπτά καλές ευκαιρίες, αλλά εμείς ήμασταν καλά αμυντικά και αντέξαμε. Έχασε και ο πέναλτι ο Περογαμβράκης, το έπιασε ο Παπαδόπουλος. Εμείς κάναμε τη δουλειά μας", τόνισε.

Όσο για τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου, επισήμανε: "Ο διαιτητής ήταν άριστος σε όλο το ματς. Ήταν διαιτησία 50-50, από τις καλύτερες που έχω δει φέτος. Το έλεγαν και οι ίδιοι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ".

Όπως μας ανέφερε ο Γιώργος Κοκκίνης, οι ποδοσφαιριστές παρέμειναν κλειδωμένοι 1,5 ώρα μέσα στα αποδυτήρια, μέχρι να έρθει η αστυνομία και να ελέγξει την κατάσταση. Απέξω όμως τους περίμεναν οπαδοί. Η αποστολή του Ιάλυσου βρίσκεται αυτή την ώρα στο ξενοδοχείο, στο οποίο υπάρχει αστυνομική δύναμη (θα κάτσει όλο το βράδυ εκεί) και θα αναχωρήσει αύριο αεροπορικώς για Ρόδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags