Facebook Pixel Χοντρό παρασκήνιο για τον διαιτητή του ντέρμπι!
| 2016-03-13 00:00:00

Χοντρό παρασκήνιο για τον διαιτητή του ντέρμπι!

Χοντρό παρασκήνιο για τον διαιτητή του ντέρμπι!

Ποιον «νίκησε» ο Κύζας και ορίστηκε τελικά στο Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός και ποιος είναι αυτός που έμεινε εκτός κούρσας, αν και έχει να σφυρίξει πολλούς μήνες τους πρωταθλητές;

Ελληνικό ντέρμπι χωρίς συζήτηση για τον διαιτητή δε γίνεται και όπως ήταν λογικό και στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός της Κυριακής, υπάρχει χοντρό παρασκήνιο γύρω από τον "άρχοντα" της αναμέτρησης.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Κύζας είναι αυτός που ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής, το οποίο θα διεξαχθεί στο Γ. Καραϊσκάκης.

O διαιτητής από τον σύνδεσμο Δράμας είναι διεθνής από φέτος και στον πρώτο γύρο σφύριξε και το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (4-0).

Τότε, οι Κιτρινόμαυροι είχαν ορισμένα παράπονα για τη διαιτησία, αφού στο 0-0 οι παίκτες της είχαν κοπεί με ανύπαρκτα οφσάιντ, ενώ υπήρχε περίπτωση επιθετικού φάουλ στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού.

Ο Κύζας λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του SportDog, δεν …έπαιζε μόνος του για το αυριανό παιχνίδι στο Φάληρο, καθώς υπήρξε μεγάλο "ντέρμπι" με τον Λαμπρόπουλο, ενώ "ζεστή" ήταν και η υποψηφιότητα του Σιδηρόπουλου.

Ο Λαμπρόπουλος, μάλλον …πλήρωσε τη διαιτησία του την προηγούμενη εβδομάδα στο Πλατανιάς-Πανιώνιος (0-0), όπου οι Αγρινιώτες "φώναζαν" για πέναλτι που δεν τους δόθηκε, ενώ ο Σιδηρόπουλος …παραδοσιακά δε σφυρίζει τον Ολυμπιακό εδώ και μήνες!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ήταν διαιτητής σε αγώνα των πρωταθλητών Ελλάδας στο πρωτάθλημα; Πριν από σχεδόν 13 μήνες!

Συγκεκριμένα στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, το τέλος του οποίου βρήκε νικητές τους Πράσινους με 2-1. Έκτοτε δεν ορίστηκε ποτέ ξανά σε αγώνα των Πειραιωτών στη Σούπερ Λιγκ, με εξαίρεση το ματς Κυπέλλου με τον ΑΟ Χανιά στην Κρήτη (1-4). Τυχαίο; 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags