Facebook Pixel Η ...μαγική πρόβλεψη του Γεωργάτου πριν τον ΠΑΟ!
| 2016-03-16 23:45:00

Η ...μαγική πρόβλεψη του Γεωργάτου πριν τον ΠΑΟ!

Η ...μαγική πρόβλεψη του Γεωργάτου πριν τον ΠΑΟ!

Ποιον πεσμένο αγωνιστικά βασικό άσο των "ερυθρολεύκων" κατάφερε να "αναστήσει" ο ...αφανής ήρωας του Ρέντη πριν από το ντέρμπι των αιωνίων; Ο SportDog έχει το θέμα...

Αν και τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό, μετά από κάθε επιτυχία, όλοι ασχολούνται με τον Μάρκο Σίλβα, οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον σύλλογο, γνωρίζουν καλά πως υπάρχει κι άλλος ένας που δουλεύει πολύ σκληρά στου Ρέντη δίπλα στον Πορτογάλο, με συνέπεια να έχει καθοριστικό ρόλο στην ομάδα.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Γεωργάτο, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στον Μάρκο Σίλβα, τον βοηθάει συνεχώς να αντιληφθεί την ελληνική πραγματικότητα, ενώ συζητά σε καθημερινή βάση με όλους τους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, στου Ρέντη λένε πως ο ρόλος του Γεωργάτου μπορεί να είναι αφανής, αλλά είναι συγχρόνως πολύ σημαντικός για την ομάδα, ειδικά στην επαφή του με τους παίκτες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί, άλλωστε, ο Φορτούνης, για τη μετάλλαξη του οποίου βοήθησε και ο "Γκέο" από το περασμένο καλοκαίρι. Τον πίστεψε πολύ, συζήτησε για ώρες μαζί του και κατάφερε να τον πεισει πως μπορεί, εφόσον σκύψει το κεφάλι και χύσει πολύ ιδρώτα, να γίνει ο επόμενος αρχηγός των Πειραιωτών, όπως και τελικά συνέβη.

Βέβαια, όπως αναφέραμε, ο Γεωργάτος συζητά με τους ποδοσφαιριστές κάθε μέρα και τους προετοιμάζει κάθε φορά για το παιχνίδι που ακολουθεί. Αυτό έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με το ...βάρος να πέφτει πάνω στον αγωνιστικά πεσμένο Ιντέγιε. Ο "Γκέο" μίλησε μαζί του, προσπάθησε να τον ανεβάσει ψυχολογικά και μάλιστα του έλεγε συνεχώς πως θα σκοράρει κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, όπως και έγινε! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στα σκαριά ανέλπιστη πώληση για Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags