Facebook Pixel "Ανύπαρκτος Παναθηναϊκός, δεν φτάνει ο Φορτούνης"
| 2016-03-20 13:00:00

"Ανύπαρκτος Παναθηναϊκός, δεν φτάνει ο Φορτούνης"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Ανύπαρκτος Παναθηναϊκός, δεν φτάνει ο Φορτούνης"

ΦΟΒΕΡΕΣ ατάκες του ΑΕΚτζή Γιάννη Αϊβάζη στον SportDog για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ - Τι λέει για Φορτούνη και Ολυμπιακό! Μεγάλη συνέντευξη, φυσικά, για την ΑΕΚ!

Είναι από τους νέους ηθοποιούς που λείπει από την ελληνική τηλεόραση. Όπως όμως μας είπε, του χρόνου θα δούμε την επιστροφή του στη μικρή οθόνη. Είναι αθλητικός τύπος και λίγοι γνωρίζουν, ότι όλα αυτά τα χρόνια έπαιζε επαγγελματικά Χάντμπολ.

Αν και φέτος κρεμάει τη φανέλα (αγωνιζόμενος με τη Φθία Λαμίας), νιώθει ικανοποιημένος που φόρεσε στην καριέρα του την εμφάνιση της αγαπημένης του ΑΕΚ.

Όσο τον αγαπούν οι οπαδοί της Ένωσης, άλλο τόσο τον ζηλεύουν οι υπόλοιποι άνδρες, λόγω της πανέμορφης συζύγου του (Μαρία Κορινθίου), την οποία έχουμε κάνει πολλές φορές θέμα, εδώ στον σκύλο και ο ίδιος πάντα μοιράζεται τις αναρτήσεις στα Social Media, δείχνοντας πόσο πολύ τη γουστάρει.

Ο Γιάννης Αϊβάζης μιλά στον Sportdog για την ΑΕΚ, τη δουλειά του Δέλλα, τον Πογιέτ, τους παίκτες και όχι μόνο! Καταθέτει την άποψή του για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τους αντιπάλους της ομάδας του στα play offs, αλλά και τον Ολυμπιακό, στο ματς με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης απέδειξαν κάτι πολύ μεγάλο. Τί; Η απάντηση στη συνέντευξη που ακολουθεί...

Πώς την βλέπεις την ΑΕΚ φέτος;

«Νομίζω όλοι είναι ικανοποιημένοι και χαρούμενοι. Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία της ΑΕΚ μετά τα δύο χρόνια που βρισκόταν σε άλλες κατηγορίες, να είναι σε αυτή τη θεση και να έχει κερδίσει όλα τα ντέρμπι του δεύτερου γύρου. Του χρόνου με προσθήκες θα έχουμε και πρωτάθλημα. Η διοίκηση δείχνει, ότι είναι αποφασισμένη να κάνει πολλά πράγματα.».

Ο Πογιέτ θα συνεχίσει να προπονεί την ΑΕΚ και του χρόνου; Τί προβλέπεις;

«Θέλω να μείνει. Δείχνει, ότι θέλει και αυτός. Παίζουν πολύ παράγοντες από εκεί και πέρα Τα δρώμενα όμως στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τέτοια που δεν προσφέρουν κάτι σε έναν προπονητή. Το “ακυρωνω Κύπελλο” “παίζω δεν παίζω”, “κινδυνεύει η ζωή μου” είναι πράγματα που προβληματίζουν τους ξένους προπονητές και τους παίκτες».

Σου αρέσει περισσότερο η ΑΕΚ με Πογιέτ ή στο ξεκίνημα της χρονιάς με Δέλλα;

«Μήν μου το κάνεις αυτό, γιατί ο Τραϊανός είναι φίλος μου. Νομίζω, ό,τι έχει γίνει στην ΑΕΚ αυτήν την στιγμή, από τα τελευταία 3 χρόνια, το χρωστάμε σε αυτόν. Έβαλε τις βάσεις και έδωσε τη νοοτροπία στην ομάδα να κάνει μεγάλα πράγματα. Το αποδεικνύει κιόλας στον Ατρόμητο. Δεν είναι κάποιος τυχαίος. Δεν είναι ανερχόμενος πλέον, έχει καθιερωθεί. Είμαι της άποψης, ότι θα μπορουσε να του δοθεί μία ευκαιρία παραπάνω στην ΑΕΚ, λόγω της δουλειάς του. Νομίζω ότι είναι επιτυχημένη η θητεία του Τραϊανού. Μην ξεχνάμε, ότι όταν η ΑΕΚ ήταν στη Β'Εθνική, ανταγωνίστηκε στο Κύπελλο ομάδες της Super League και θα μπορούσε να αποκλείσει τον Ολυμπιακό».

Ξενέρωσες από τη ματαίωση του Κυπέλλου;

«Εγώ είμαι χαρούμενος γιατί έχει δώσει χαρές η ΑΕΚ μέχρι τώρα. Απαιτήσεις είχαμε, όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, αλλά και να νικήσει στα ντέρμπι. Μην γελιόμαστε, για αυτά ζούμε. Όσον αφορά το Κύπελλο, θα είχε ενδιαφέρον, μετά την ήττα των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα, να δούμε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στον τελικό».

Πώς έζησες τη συγκεκριμένη νίκη στο ντέρμπι;

«Ηταν αναμενόμενη εμπειρία. Ξέρεις τί μου άρεσε; Ότι τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο. Είδα ότι διαθέτουμε 7-8 παίκτες που απέδειξαν, ότι έπαιζαν για τη φανέλα και όχι για τα λεφτά».

Οι αντιπάλοι της ΑΕΚ στα πλέι οφς πώς σου φαίνονται;

«Νομίζω, ότι αδικούνται αυτές οι ομάδες. Αδικούνται εκ των έσω. Είναι κρίμα για τον ΠΑΟΚ, γιατί από πέρσι θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παίρνοντας ένα πρωτάθλημα. Αλλά απ' ότι φαίνεται, η νοοτροπία είναι αυτή που αλλάζει τα πάντα. Δεν φταίνε οι προπονητές πάντα. Δεν ξέρουν (στον ΠΑΟΚ), αν θέλουν να πρωταγωνιστήσουν ή όχι. Σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό, νομίζω, ότι έχει τα προβλήματα της ΑΕΚ πριν από 4 χρόνια. Έχει ανύπαρκτη διοίκηση. Γενικά δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις. Επικρατεί η νοοτροπία «όλα μας φταίνε». Συν τοις αλλοις υπάρχουν λίγα λεφτά. Το να προσπαθήσω να κοροϊδέψω τους φιλάθλους μου, για να φέρω παίκτες, οι οποίοι ουσιαστικά ήταν σημαίες αλλά δεν μπορούν να προσφέρουν, νομίζω, ότι δεν αρμόζει σε επαγγελματική ομάδα. Αυτό είναι το κακό. Ο Παναθηναϊκός, κατά τη γνώμη μου, έχει φτάσει ταβάνι αγωνιστικά και στον πάτο... διοικητικά».

Σου άρεσε ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη;

«Παρακολούθησα παιχνίδια του. Οι μεγάλες ομάδες εκεί φαίνονται, στα δύσκολα. Ομάδες που δεν έχουν ηγέτες μέσα δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτά. Ένας μόνο δεν φτάνει. Δεν φτάνει μόνο ο Φορτούνης για τον Ολυμπιακό».

Συμφωνείς με όσα καταλογίζονται στον Ολυμπιακό τα τελευταία 20 χρόνια;

«Στην Ελλάδα δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας. Κόβουν τις χαρές των ανθρώπων γενικά κάποιοι. Κάποτε ηταν χαρά μας να πηγαίνουμε στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι πλέον δεν παλεύουμε με μία ομάδα, αλλά με τη συγκεκριμένη και με τα... από πίσω της, (δηλαδή διαιτητές, κλπ). Αυτή είναι η άποψή μου. Απο την άλλη, όποιος έχει να αποδείξει κάτι, ας το πει. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό. Πρέπει να μοιραστούν όλα. Να μοιραστούν εννοώ δίκαια. Οι κανονισμοί δεν γίνονται για να εφαρμόζονται για λίγες ομάδες, αλλά για όλους».

Ως χαντμπολίστας και πρώην παίκτης της ΑΕΚ, θα θέλαμε και ένα σχόλιο για τη φετινή πορεία της Ένωσης στο συγκεκριμένο άθλημα, η οποία ήταν απογοητευτική...

«Παρακολουθώ τα δρώμενα ως παίκτης του Χάντμπολ (στη Φθία Λαμίας). Εδώ θα γίνω και λίγο κακός. Νομίζω, ότι την κάτω βόλτα το τμήμα, την έχει πάρει από πολλά λάθη, που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Για μένα, έπρεπε να είχε γίνει restart μετά τη φυγή του Λαζόπουλου. Έπρεπε παιδιά που έχουν δώσει την ψυχή τους στην ΑΕΚ και έχουν όλα τα φόντα, όπως ο Καφφάτος, ο Τσαούσης, ο Παπαδόπουλος, να γύριζαν, αλλά σε άλλα πόστα».

Επαγγελματικά που μπορούμε να σε δούμε;

«Είμαι διευθυντής στη σχολή του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης και παράλληλα ετοιμάζουμε πράγματα. Θέατρο και τηλεόραση την επόμενη χρονιά. Σίγουρα θα υπάρξει επιστροφή στη μικρή οθόνη σε σίριαλ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags