Facebook Pixel Τρομερό Βραζιλιάνο φορ «χτυπάει» ο ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-03-22 12:30:00

Τρομερό Βραζιλιάνο φορ «χτυπάει» ο ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερό Βραζιλιάνο φορ «χτυπάει» ο ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον λένε Γουίλιαν Χοσέ, είναι 24 χρόνων, παίζει μεγάλη μπάλα στην Πριμέρα και πρόσφατα "κάρφωσε" Μπαρτσελόνα και Ρεάλ! Ποιο είναι το "θωρηκτό" που τσεκάρουν στον Δικέφαλο; 

Μπορεί ακόμα να μην έχει τελειώσει η σεζόν και να υπάρχει η σημαντική δοκιμασία των πλέι οφ για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο στον Δικέφαλο φαίνεται πως ήδη δουλεύουν για τη νέα χρονιά.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι ο Λούμπος Μίχελ βρέθηκε πρόσφατα στην Ισπανία για να τσεκάρει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για τη γραμμή κρούσης.

Μέσα στους παίκτες, λοιπόν, που είδε από κοντά ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου φαίνεται ότι ήταν και ο Βραζιλιάνος φορ της Λας Πάλμας, Γουίλιαν Χοσέ!

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, ο Λούμπος Μίχελ παρακολούθησε τον 25χρονο επιθετικό στο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Σοσιεδάδ, όπου μάλιστα κατάφερε να βρει δίχτυα, με δυνατό έμμεσο χτύπημα φάουλ εντός περιοχής. Δείτε το γκολ του...  

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να ενδιαφέρεται πολύ ζεστά για τον συγκεκριμένο φορ, καθώς έψαξε και ενημερώθηκε για το ιδιοκτησιακό του καθεστώς, το οποίο είναι αρκετά περίπλοκο.

Ο Γουίλιαν Χοσέ ανήκει τυπικά στην Μαλντονάτο της Ουρουγουάης από τον Γενάρη του 2011, αλλά ποτέ δεν έχει φορέσει τη φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας, η οποία τον παραχωρεί συνέχεια δανεικό, διαδοχικά σε Σάο Παολο, Γκρεμιο, Σάντος, Ρεάλ Μαδρίτης Β΄, Σαραγόσα και φέτος στη Λας Πάλμας.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος είναι πολύ δυνατός επιθετικός (1,86 μ.) με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της γραμμής κρούσης όσο και στα δεξιά, ως εξτρέμ, ενώ θεωρείται και εξαιρετικός στις εκτελέσεις φάουλ.

Τη φετινή σεζόν στην Πριμέρα έχει πετύχει 9 γκολ σε 28 συμμετοχές, ενώ στο δεύτερο γύρο έχει καταφέρει να σκοράρει κόντρα στις κορυφαίες ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος, την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης! Δείτε τα γκολ του...
 


 

Στον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι ψάχνουν από τώρα ενίσχυση για την επίθεση, καθώς ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Ο Γουίλιαν Χοσέ, ο οποίος μετράει 15 συμμετοχές και 8 γκολ με τη εθνική Νέων της Βραζιλίας, μοιάζει εξαιρετική περίπτωση επιθετικού και η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Απολαύστε στο παρακάτω βίντεο μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Βραζιλιάνου επιθετικού από την περυσινή του σεζόν στην Πριμέρα με τη φανέλα της Σαραγόσα (10 γκολ).  

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags