Facebook Pixel Ο Ιβάν ψήνεται για Ίβιτς αλλά ο Μίχελ μιλάει με τον...
| 2016-04-02 21:45:00

Ο Ιβάν ψήνεται για Ίβιτς αλλά ο Μίχελ μιλάει με τον...

Ο Ιβάν ψήνεται για Ίβιτς αλλά ο Μίχελ μιλάει με τον...

Εάν ο ΠΑΟΚ πάει τρένο στα πλέι οφ, ο Σαββίδης θα κρατήσει τον νυν προπονητή, ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής έχει βρει ήδη τεχνικό από τη Γερμανία! Διαβάστε το νεότερο ρεπορτάζ!

Είναι γνωστό ότι ο Λούμπος Μίχελ λειτουργεί εδώ και πολύ καιρό ως τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και πως ψάχνει προπονητή στο εξωτερικό εν όψει της νέας σεζόν.

Όπως αποκάλυψε ο SportDog σε άλλο ρεπορτάζ, ο Σλοβάκος πρώην διαιτητής κάνει τις επαφές του με υποψήφιους τεχνικούς, ωστόσο αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να διακριθεί στα πλέι οφ, είναι πολύ πιθανό να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης ο Βλάνταν Ίβιτς από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου εκτιμάει τον Σέρβο τεχνικό και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι του ζήτησε μία έκθεση για το υλικό του ρόστερ, αλλά και των μεταγραφών που πρέπει να γίνουν σε κάθε θέση έτσι ώστε να δυναμώσει η ομάδα.

Από την άλλη, όμως, αν ο ΠΑΟΚ αποτύχει στη διαδικασία των πλέι οφ, θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει αλλαγή προπονητή, με τον Ίβιτς να παραμένει στο σύλλογο αλλά σε άλλο πόστο. Γι΄ αυτό το ενδεχόμενο προετοιμάζονται αυτή τη στιγμή οι "ασπρόμαυροι" και ο Λούμπος Μίχελ έχει μιλήσει ήδη με δύο-τρεις τεχνικούς εκτός Ελλάδας, μέσα στους οποίους δε συγκαταλέγεται ο Φερνάντο Σάντος.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της στήλης, "SportDog Penalty", ένας προπονητής που βρίσκεται σε επαφές ο Σλοβάκος είναι και ο Γερμανός Άρμιν Φε που το 2007 πήρε τίτλο στην Μπουντεσλίγκα με τη Στουτγκάρδη και τον περασμένο Μάρτιο απολύθηκε από την Άϊντραχτ. Ο 55χρονος τεχνικός έχει περάσει ακόμα από τους πάγκους των Βόλφσμπουργκ και Αμβούργου, θεωρείται λάτρης της πειθαρχίας, ενώ αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές. 
 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags