Facebook Pixel Έξυπνη "βόμβα" ΠΑΟ με ξένο άσο της Σούπερ Λιγκ!
| 2016-04-05 12:45:00

Έξυπνη "βόμβα" ΠΑΟ με ξένο άσο της Σούπερ Λιγκ!

Έξυπνη "βόμβα" ΠΑΟ με ξένο άσο της Σούπερ Λιγκ!

Ποιος Μπακασέτας; Άλλος μεσοεπιθετικός, που δεν είναι top όνομα, αλλά είναι ικανός παίκτης, φαίνεται ότι μπορεί να αποτελέσει "πράσινο" στόχο από την ελληνική αγορά!

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένo ότι ψάχνει για το καλοκαίρι ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι σήμερα διέρρευσε στο ρεπορτάζ το ενδιαφέρον για τον Τάσο Μπακασέτα.

Ωστόσο, οι Πράσινοι φαίνεται ότι εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις από την ελληνική αγορά για τη συγκεκριμένη θέση, όπως είναι αυτή του Φερνάντο Ουσέρο του Ατρομήτου!

Όπως πρώτη αποκάλυψε η στήλη, "SportDog Penalty", ο Ισπανός άσος βρίσκεται στα υπόψη των ανθρώπων του Τριφυλλιού και δεν αποκλείεται να αποτελέσει μεταγραφικό στόχο της ομάδας, αν και εφόσον η περίπτωσή του εγκριθεί και από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο 33χρονος άσος έχει δείξει τα διαπιστευτήρια τόσο χρόνια στην Ελλάδα, καθώς από το καλοκαίρι του 2011 μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 αποτέλεσε βασικό στέλεχος και αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης.

Δεν πρόκειται σίγουρα για κάποιο από τα πρωτοκλασάτα ονόματα της Σούπερ Λιγκ, ωστόσο μιλάμε δεδομένα για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο και να αποδειχθεί λίρα εκατό για τους Πράσινους.

Επιπλέον, ο Φερνάντο Ουσέρο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με αρκετούς παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως είναι ο Ζέκα, ο Νάνο και ο Λέτο, κάτι που ενδεχομένως μπορεί να παίξει το ρόλο του, αν οι Πράσινοι αποφασίσουν να κάνουν επίσημη κίνηση για την απόκτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εκεί θέλει να πάει ο Μπακασέτας!
 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags