Facebook Pixel «Κόκκινοι» και «πράσινοι» θέλουν τον …«λευκό»!
| 2016-04-07 05:59:00

«Κόκκινοι» και «πράσινοι» θέλουν τον …«λευκό»!

«Κόκκινοι» και «πράσινοι» θέλουν τον …«λευκό»!

Μεγάλη κόντρα για παίκτη που έχει κάνει όργια φέτος στην Α1 προβλέπεται ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκο! Ο Γιώργος Κογκαλίδης μαρτυράει τα πάντα στο sportdog...

Αν οι αριθμοί λένε την αλήθεια, είναι ο απόλυτος σταρ. Πρώτος στην αξιολόγηση (αυτός είναι και ο μεγαλύτερος έπαινος) με 461, πρώτος στα κλεψίματα (μαζί με τον Νικ Καλάθη) με 43, δεύτερος ριμπάουντερ με 177 και τέταρτος σκόρερ με 343, είναι πρωταγωνιστής όχι μόνο για την ομάδα του, αλλά για το πρωτάθλημα της Α1.

Ίσως να είναι -από πλευράς αριθμών- ο μεγαλύτερος πρωταγωνιστής. Άρα, το ότι από τώρα έχει γραφτεί το όνομά του σε περίοπτη θέση στη λίστα των προπονητών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, δεν είναι παρά φυσική εξέλιξη.

Ο λόγος για τον 24χρονο Αμερικανό Οκάρο Ουάιτ, ο οποίος αποτελεί πρώτη επιλογή για τους δύο "αιώνιους" και κατά πως φαίνεται δύσκολα θα καταφέρει να τον κρατήσει ο Άρης. Οι εμφανίσεις του, η γενικότερη παρουσία του και η πολύπλευρη επίδραση που έχει στο παιχνίδι, τον καθιστούν ως έναν από τους πιο ενδιαφέροντες μεταγραφικούς στόχους.

Αν συνυπολογίσουμε ότι και οι δύο χρειάζονται ενίσχυση στο "4", χωρίς όμως να αναζητούν έναν σταρ πρώτης γραμμής, αλλά έναν παίκτη που θα μπορεί να παίξει βασικός, χωρίς να πρέπει να πάρει τη φανέλα… σπίτι του, ο ύψους 2μ06 φόργουορντ μοιάζει να έχει τις προδιαγραφές.

Δίχως να είναι η… φτηνότερη λύση, δεν έχει απαγορευτικό κασέ, είναι παίκτης που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα (κάτι που ταιριάζει γάντι με τη φιλοσοφία του Γιάννη Σφαιρόπουλου) κι όπως φαίνεται θα είναι ένα από τα σημεία αναφοράς του καλοκαιριού, όσον αφορά στους δύο "αιώνιους" και παίκτης που πιθανόν θα "κονταροχτυπηθούν" για να αποκτήσουν.

 

 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags