Facebook Pixel Φοβούνται στον ΠΑΟΚ ότι θα πάει στον Ολυμπιακό!
| 2016-04-15 11:00:00

Φοβούνται στον ΠΑΟΚ ότι θα πάει στον Ολυμπιακό!

Φοβούνται στον ΠΑΟΚ ότι θα πάει στον Ολυμπιακό!

Τρέμουν στην Τούμπα πως αγαπημένος παίκτης των ΠΑΟΚτσήδων, που έχει πει ότι «για μένα στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ», μπορεί να ...λυγίσει και να πάει στον Πειραιά!

Μεγάλη ανησυχία υπάρχει τις τελευταίες ώρες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ σχετικά με αγαπημένο ποδοσφαιριστή των οπαδών της ομάδας που φέρεται να έχει δεχτεί κρούση για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο φοβούνται ότι οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να πάρουν τον παίκτη, αν και αυτός έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την αγάπη του για τον Δικέφαλο.

Μιλάμε, άλλωστε, για έναν ποδοσφαιριστή που "έφτιαξε" το όνομά του στην Τούμπα και κατάφερε να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό με τις εμφανίσεις που έκανε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος αρχικά γράφτηκε ότι απασχολεί τον Παναθηναϊκό, ωστόσο τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η ομάδα που κινείται θερμά για την απόκτησή του είναι ο Ολυμπιακός.

Εξάλλου, η Άουγκσμπουργκ κοστολογεί τον Έλληνα άσο στα 3 εκατομμύρια ευρώ και μόνο οι πρωταθλητές έχουν τη δυνατότητα να ξοδέψουν ένα τόσο μεγάλο ποσό για μεταγραφή.

Στον ΠΑΟΚ, λοιπόν, φοβούνται ότι οι Πειραιώτες μπορεί να αποκτήσουν τον παίκτη, παρόλο που αυτός έχει δώσει την υπόσχεσή του ότι "αν επιστρέψω στην Ελλάδα αυτό θα γίνει μόνο για χάρη του ΠΑΟΚ".

Ένα δελεαστικό συμβόλαιο, μια θέση βασικού (αντί του Μαζουακού) και το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι, άλλωστε, αρκετά κίνητρα για έναν παίκτη να πεισθεί να πει το "ναι" και να αφήσει στην άκρη τους... οπαδικούς συναισθηματισμούς.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο ποδοσφαιριστής δηλώνει άγνοια για το ενδιαφέρον που φημολογείται ότι υπάρχει από την Ελλάδα για εκείνον, ενώ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν... ψήνεται ακόμα να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σκάει νέα "τρελή" πώληση στον Ολυμπιακό!

 

 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags