Facebook Pixel Φορ - κανόνι Ούγκο Βιέιρα για Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-04-15 21:00:00

Φορ - κανόνι Ούγκο Βιέιρα για Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φορ - κανόνι Ούγκο Βιέιρα για Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βαρβάτο επιθετικό που έχει ματώσει τα δίχτυα (20 γκολ σε 28 συμμετοχές) κοιτάζουν οι Πειραιώτες! Πού παίζει, πότε τον ήθελε ο ΠΑΟΚ και γιατί μπορεί να γίνει εύκολα το ντιλ; 

Αν και ακόμα βρισκόμαστε μακριά από το καλοκαίρι, στον Ολυμπιακό έχουν ήδη ξεκινήσει να ψάχνονται για τις μεταγραφές και μάλιστα στο Ρέντη υπάρχει σχετική λίστα με παίκτες για κάθε θέση που θέλει ο Μάρκο Σίλβα.

Μάλιστα, ο SportDog έμαθε πως γίνονται συζητήσεις για την απόκτηση ικανού στράικερ και σύμφωνα με μεταγραφικό σενάριο που κυκλοφόρησε στη σερβική πιάτσα των agent, οι Ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται να "ψωνίσουν" από τον Ερυθρό Αστέρα!

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές γλυκοκοιτάζουν τον Ούγκο Βιέιρα, τον Πορτογάλο φορ, που φέτος κάνει μαγική σεζον με 20 γκολ και 9 ασιστ σε 28 ματς!

Ο 28χρονος άσος πήγε το περασμένο καλοκαίρι στο Βελιγράδι από την Τορπέντο Μόσχας, ενώ έχει περάσει από Μπράγκα, Ζιλ Βιθέντε, Μπενφίκα και Χιχόν. Στον Ερυθρό Αστερα ο Βιέιρα πήρε πρωτάθλημα παίζοντας μεγάλη μπάλα, ενώ έχει συμβόλαιο ως το 2018.

Το ενδιαφέρον κομμάτι της ιστορίας είναι πως εκτός από τις "αδερφικές" σχέσεις που έχουν οι "ερυθρόλευκοι" του Βελιγραδίου με τον Ολυμπιακό, ο Ούγκο Βιέιρα συνδέεται και με τον Μάρκο Σίλβα, καθώς ανήκουν στο ίδιο γραφείο μάνατζερ, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να γίνει πιο εύκολα η δουλειά.

Πάντως, για να είμαστε ακριβείς, εφόσον προχωρήσει το συγκεκριμένο σενάριο, ο Πορτογάλος στράικερ θα έρθει στο Λιμάνι μόνο ως μπακ απ του Ιντέγιε και όχι για βασικός. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τρία καλοκαίρια ο Ούγκο Βιέιρα είχε βρεθεί ξανά στο ελληνικό ρεπορτάζ, καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί μεταγραφικά με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, οι συμπατριώτες του έγραφαν τότε πως είναι πολύ πιθανό να πάει στην Τούμπα λόγω του Μιγκέλ Βίτορ, που ήταν και συμπαίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φοβούνται στον ΠΑΟΚ ότι θα πάει στον Ολυμπιακό!

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags