Facebook Pixel Μεγάλη ελληνική ομάδα «τσεκάρει» τον Καράμπελα!
| 2016-05-03 22:30:00

Μεγάλη ελληνική ομάδα «τσεκάρει» τον Καράμπελα!

Μεγάλη ελληνική ομάδα «τσεκάρει» τον Καράμπελα!

Ο Έλληνας άσος μένει ελεύθερος και είναι πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ποιος σύλλογος, που ψάχνει αριστερό μπακ, ενδιαφέρεται και ο ρόλος του Νταμπίζα.

Πολύ ψηλά στα μεταγραφικά σενάρια του καλοκαιριού αναμένεται να βρίσκεται το όνομα του Νίκου Καράμπελα, ο οποίος μάλλον ολοκληρώνει το… ταξίδι του στην Ισπανία. Μάλιστα, για τον έμπειρο μπακ ήδη υπάρχει ένας σύλλογος από την Κύπρο που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει, ενώ στο «κόλπο» είναι πολύ πιθανό να μπει και μία μεγάλη ελληνική ομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, ο Καράμπελας αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο του Νίκου Νταμπίζα για την Ομόνοια, καθώς φαίνεται πως τον προτιμά από τον Νάνο του Παναθηναϊκού, ένα σενάριο που έπαιξε τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με 100% αξιόπιστη μανατζερική πηγή, ο νέος τεχνικός διευθυντής της κυπριακής ομάδας θέλει να φέρει τον Έλληνα άσο στη νέα του ομάδα και ήδη έχει κάνει κίνηση, αφού ο Καράμπελας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ο έμπειρος αμυντικός, που τον Γενάρη πήγε δανεικός από τη Λεβάντε στη Βαγιαδολίδ, φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στην Ισπανία και ήδη εξετάζει προτάσεις για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε, ότι τις τελευταίες ημέρες, στην πιάτσα των agent, εκτιμούν ότι στην υπόθεση του ελεύθερου Καράμπελα, είναι πολύ πιθανό να… εμπλακεί και η ΑΕΚ, η οποία επίσης ψάχνει αριστερό μπακ. Άλλωστε, πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους παίκτες το Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον οποίο και πιστεύει πάρα πολύ!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σούπερ deal: Μεταγραφή 7+ μύρια στον Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags