Facebook Pixel "Δεν έδωσα χαρτάκι σε ρέφερι πριν τον Ολυμπιακό"!
| 2016-05-05 22:15:00

"Δεν έδωσα χαρτάκι σε ρέφερι πριν τον Ολυμπιακό"!

του Γιώργου Κτενά
"Δεν έδωσα χαρτάκι σε ρέφερι πριν τον Ολυμπιακό"!

Nέα οργισμένη αντίδραση από πλευράς ΑΕΚ αυτή τη φορά, με αφορμή τις φωτιές που έχει ανάψει η συνέντευξη του Στράτου Παπουτσέλη! Ποιος τα έχωσε στον παλαίμαχο διαιτητή;

Πολλά και ενδιαφέροντα θέματα προέκυψαν από τις δηλώσεις του Στράτου Παπουτσέλη στην εφημερίδα Γαύρος, τόσο για το πέναλτι του Καλιτζάκη στον Ίβιτς, στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (Δεκέμβρης 1996), όσο και για το ...χαρτάκι που φέρεται να του έδωσε ο Νίκος Στράτος, για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος διαιτητής, ο παλιός παράγοντας της Ένωσης του έδωσε μία λίστα με τα ονόματα 12 ποδοσφαιριστών της ομάδας, προκειμένου να προσέξει και να μην τους δείξει κίτρινη κάρτα. Ο λόγος; Ακολουθούσε για την ΑΕΚ παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο SportDog επικοινώνησε με τον Νίκο Στράτο, προκειμένου να μάθει την άποψή του για τη δήλωση του Παπουτσέλη και η απάντηση που λάβαμε ήταν αυστηρή και κάθετη.

"Ουδέποτε στα 35 χρόνια που ασχολήθηκα με το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ, πλησίασα ή έδωσα οτιδήποτε σε κάποιον διαιτητή, για οποιοδήποτε θέμα. Πρωτοφανές αυτό που υποστήριξε στη συνέντευξή του ο Παπουτσέλης", σχολίασε αρχικά στις δηλώσεις του ο Νίκος Στράτος, ο οποίος είναι Γενικός Διευθυντής της Δικέφαλος 1924 ΑΕ, της εταιρείας που θα αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στη συνέχεια, όταν τον ενημερώσαμε για τη συνέντευξη του Γιάννη Καλιτζάκη στο SportDog και την άποψη του παλαίμαχου άσου του Παναθηναϊκού (σ.σ. πως θεωρεί λάθος που μετά από τόσα χρόνια ο Παπουτσέλης αποφάσισε να μιλήσει τώρα γι΄ αυτά τα θέματα), ο κύριος Στράτος μας είπε:

"Παραμονή ενός τόσο σημαντικού αγώνα της ΑΕΚ, μάλιστα εναντίον του Ολυμπιακού, θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνω άλλο σχόλιο για αυτό το θέμα. Εγώ, ως Στράτος, όσα χρόνια ασχολήθηκα με την ΑΕΚ ουδέποτε πλησίασα διαιτητή να ζητήσω κάτι υπέρ της ομάδας μου. Άλλωστε δεν μας το επέτρεπαν οι μέτοχοι και οι πρόεδροι. Αλλά όταν γίνεται παραμονή τελικού μία τέτοια δήλωση, δεν μπορώ να ξέρω πώς σκέφτηκε ο άνθρωπος αυτός... Συμφωνώ με την άποψη του Γιάννη (σ.σ. Καλιτζάκη) ότι έκανε λάθος. Μόνο που εγώ πιστεύω ότι έκανε διπλό λάθος ο Παπουτσέλης, όταν μετά από τόσα χρόνια βγάζει τέτοια πράγματα".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags