Facebook Pixel Σκάει «βόμβα» από Πογιέτ! Θέλει από την ΑΕΚ τον...
| 2016-05-13 13:45:00

Σκάει «βόμβα» από Πογιέτ! Θέλει από την ΑΕΚ τον...

Σκάει «βόμβα» από Πογιέτ! Θέλει από την ΑΕΚ τον...

Δεν πρόλαβε να πιάσει δουλειά στην Μπέτις ο Ουρουγουανός και ζήτησε ήδη την πρώτη μεταγραφή. Είναι άσος από την πρώην ομάδα του και δίνει φοβερά λεφτά για πάρτη του!

Αμέσως βρήκε δουλειά ο Γκουστάβο Πογιέτ φεύγοντας από την ΑΕΚ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός συνεχίζει την καριέρα του στην Μπέτις, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Ο πρώην προπονητής της Ένωσης παρουσιάζεται να τρέχει ήδη τον σχεδιασμό του ισπανικού συλλόγου για τη νέα σεζόν, με έναν ποδοσφαιριστή της πρώην ομάδας του να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, πρόκειται για τον Αντρέ Σιμόες, τον οποίο είχε σε μεγάλη εκτίμηση όσο καιρό βρισκόταν στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο.

Μάλιστα, ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε πει σε ανύποπτο χρόνο πως στο μέλλον, σε οποιαδήποτε ομάδα κι αν εργαζόταν, θα έπαιρνε μαζί του τον Πορτογάλο χαφ.

Ήδη, λοιπόν, στην ισπανική πιάτσα των agent θεωρούν δεδομένο πως η Μπέτις θα κάνει κίνηση για τον Σιμόες το καλοκαίρι και μάλιστα αρκετά δελεαστική προς την ελληνική ομάδα.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ούτε που θέλει να ακούσει το όνομα του Πογιέτ, ωστόσο αν προκύψει μια μεγάλη προσφορά από τους Ισπανούς θεωρείται δύσκολο να την αρνηθεί.

Πάντως, ο παίκτης ανανέωσε με την ΑΕΚ έως το 2019, κάτι που βοηθάει την Ένωση να παίξει με τους δικούς της όρους στις όποιες διαπραγματεύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

«Χτύπησε» Όσκαρ Γκαρσία μεγάλη ελληνική ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags