Facebook Pixel Σφήνα Παναθηναϊκού για "κλεισμένο" Ολυμπιακού!
| 2016-05-15 13:30:00

Σφήνα Παναθηναϊκού για "κλεισμένο" Ολυμπιακού!

Σφήνα Παναθηναϊκού για "κλεισμένο" Ολυμπιακού!

Παίκτης που έχει κάνει όργια φέτος και φημολογείται πως βρίσκεται μία ανάσα από τους Ερυθρόλευκους, ετοιμάζονται να κλέψουν οι Πράσινοι! O SportDog έχει το παρασκήνιο...

Τι κι αν βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη των τελικών της Α1, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός φαίνεται ότι επεξεργάζονται από τώρα τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Βλέπετε, υπάρχουν υποψήφιοι στόχοι που πρέπει να "χτυπηθούν" από τώρα, είτε για να προλάβουν τους άλλους μνηστήρες, είτε για να αποφευχθεί η διαδικασία του... πλειστηριασμού.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και του Οκάρο Ουάιτ του Άρη, ο οποίος έχει κάνει μαγική σεζόν. Το συμβόλαιο του παίκτη με τους Κίτρινους λήγει το καλοκαίρι και ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι οι πρωταθλητές σχεδόν έχουν κλείσει τον Αμερικανό άσο και πως δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή του στον Πειραιά.

Ωστόσο, οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του 24χρονου φόργουορντ κόντρα στον Παναθηναϊκό στη σειρά των ημιτελικών, φαίνεται ότι αναθέρμαναν για τα καλά το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού, το οποίο δεδομένα υπήρχε από την προηγούμενη εξαιρετική απόδοση του παίκτη μέσα στη χρονιά, όπως σας είχε αποκαλύψει ο SportDog.

Οι Πράσινοι, λοιπόν, παρακολουθώντας τον Ουάιτ να κάνει όργια σε όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια και χθες φυσικά στο πέμπτο ματς της σειράς στο ΟΑΚΑ, δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν κίνηση για να τον κλέψουν μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού.

Το έργο του Παναθηναϊκού δε θα είναι εύκολο, μιας και οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα για τον παίκτη, ωστόσο από τη στιγμή που δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags