Facebook Pixel "Αν την έτρωγε το πούλμαν τής ΑΕΚ θα γινόταν χαμός"
| 2016-05-20 22:45:00

"Αν την έτρωγε το πούλμαν τής ΑΕΚ θα γινόταν χαμός"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Αν την έτρωγε το πούλμαν τής ΑΕΚ θα γινόταν χαμός"

Καταγγελία-σοκ στο sportdog από τη ρεπόρτερ, Χριστίνα Καρακασίδου, η οποία χτυπήθηκε στους πανηγυρισμούς ΑΕΚτζήδων. «Οπαδός άλλης ομάδας ήταν κρυμμένος στο μπαλκόνι»!  

Ένα απαράδεκτο περιστατικό, του οποίου ο δράστης δεν έχει βρεθεί και αναζητείται, σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Φιλαδέλφεια, στη λεωφόρο Δεκελείας στο ύψος της Alpha Bank (πολύ κοντά στην Πλατεία Πατριαρχών) κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των οπαδών της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου μαζί με το πούλμαν της ομάδας.

Δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ της Ένωσης τραυματίστηκε από θραύση του τζαμιού του αυτοκινήτου, του οποίου οδηγούσε. Η κοπέλα υπέστη μεγάλο ψυχολογικό σοκ, φίλαθλοι της Ένωσης έσπευσαν στο σημείο για να φροντίσουν τα τραύματά της και πλέον το περιστατικό διερευνάται από την Αστυνομία, αφού έγινε μήνυση κατά αγνώστων. Μάλιστα, θα γίνει έρευνα από κάμερες της περιοχής προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.

Τι έγινε, όμως, εκείνη τη βραδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια; Γιατί οι μέχρι τώρα πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι έσκασε κροτίδα τύπου "AK" (είναι πολύ επικίνδυνες) δίπλα στο αμάξι και από το ωστικό κύμα έσπασε το τζάμι και τραυματίστηκε η δημοσιογράφος. Μία εκδοχή αναφέρει, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι εκτοξεύτηκε στο παράθυρο του οδηγού ένας μεταλλικός σωλήνας που έσπασε το τζάμι.

Το θύμα τής επίθεσης, πάντως, έχει διαφορετική άποψη. Υποστηρίζει ότι έγινε από φωτοβολίδα ευθείας βολής! Η Χριστίνα Καρακασίδου παρότι δεν έχει συνέλθει ακόμα από το σοκ κατάφερε και περιέγραψε στο Sportdog τη φρικιαστική εμπειρία της.

"Έφυγα από το ΟΑΚΑ και ακολούθησα το πούλμαν της αποστολής μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια για το ρεπορτάζ. Στη Δεκελείας σταμάτησε το πούλμαν και εγώ δεν πρόλαβα να παρκάρω κάπου, αφού γινόταν χαμός. Ετσι στάθμευσα στα αριστερά του λεωφορείου, αφού το αμάξι είχε εγκλωβιστεί. Ήξερα ότι κινδύνευα μέσα στη μέση. Παρόλα αυτά βγήκα έξω για να καταγράψω τους πανηγυρισμούς. Βλέπω χαμό, παντού κόσμος, καπνογόνα.

Όλο ο κόσμος ήταν συγκεντρωμένος μπροστά από το λεωφορείο. Οι παίκτες βγήκαν για 5 λεπτά στην οροφή για να πανηγυρίσουν. Όταν μπήκαν μέσα, θεώρησα, ότι τέλειωσαν οι πανηγυρισμοί και επέστρεψα στο αυτοκίνητο για να φύγω. Με το που κάνω την κίνηση να μπω στο αμάξι, πάω να κλείσω την πόρτα και έσκασε φωτοβολίδα μέσα στο αμάξι. Πετάχτηκαν γυαλιά, πάνω μου. Τραυματίστηκα, χτύπησα το κεφάλι μου και παντού υπήρχαν αίματα", αναφέρει σοκαρισμένη η Χριστίνα.

"Είχαν βάλει σημάδι το πούλμαν της ΑΕΚ. Δεν πήγαινε για μένα. Απλά αστόχησε. Αυτή την εκτίμηση έδωσε και η αστυνομία, στην οποία κατέθεσα τα γεγονότα. Όπως καταλαβαίνετε, δεν ξέρουμε ποιας ομάδας οπαδός ήταν. Έχω κάνει μήνυση κατά αγνώστων", πρόσθεσε.

Όσον αφορά την προέλευση της φωτοβολίδας, τόνισε: "Δεν ήταν μέσα από το πλήθος. Αν δείτε την τρύπα του τζαμιού, δεν είναι οριζόντια αλλά κάθετη. Συνεπώς κάποιος ήταν κρυμμένος σε μπαλκόνι ή ταράτσα και στόχευσε".

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοσιογράφος νιώθει ευγνώμων προς τους Ενωσίτες που την περιέθαλψαν, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. "Οι οπαδοί της ΑΕΚ έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον. Τους ευχαριστώ. Μπορεί να ήταν ο καθένας στη θέση μου. Δεν πήγαινε για μένα. Αν την έτρωγε το πούλμαν θα είχε γίνει χαμός. Την έφαγα εγώ και δεν έχει ακουστεί τίποτα. Μέχρι τις 8:00 το πρωί μου έβγαζαν τα γυαλιά από τα χέρια μου".

Καταλήγοντας η Χριστίνα Καρακασίδου δήλωσε: "Ψάχνουμε να βρούμε αυτόν που το έκανε. Δεν ξέρω ποιας ομάδας οπαδός ήταν και δεν με αφορά κιόλας. Απλά θέλουμε να βρούμε αυτόν που έκανε αυτή την εγκληματική ενέργεια και ποιον στόχευε". 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags