Facebook Pixel Έφυγε από Ολυμπιακό και τον παίρνει ο Μοντανιέ!
| 2016-06-02 13:45:00

Έφυγε από Ολυμπιακό και τον παίρνει ο Μοντανιέ!

Έφυγε από Ολυμπιακό και τον παίρνει ο Μοντανιέ!

Αρκετό ντόρο αναμένεται να προκαλέσει η πρώτη μεταγραφική κίνηση που ετοιμάζει ο Γάλλος προπονητής για την ΑΕΚ! Ποιον άσο θέλει να φέρει στη νέα του ομάδα και γιατί;

Ο Μοντανιέ θα είναι, ως γνωστόν, ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Ο 51χρονος τεχνικός συμφώνησε με την Ένωση να αναλάβει την ομάδα και ήδη κυκλοφόρησαν στη Γαλλία τα πρώτα ονόματα που αναμένεται να απασχολήσουν σοβαρά τους Κιτρινόμαυρους από τη συγκεκριμένη αγορά.

Όπως λέγεται, λοιπόν, ο Μοντανιέ είναι εξαιρετικά πιθανό να φέρει μαζί του στην ΑΕΚ έναν παλιό γνώριμο των ελληνικών γηπέδων, ο οποίος αποχώρησε σχετικά πρόσφατα από τη Σούπερ Λιγκ. Ο λόγος για τον Ντοσεβί, τον πρώην άσο του Ολυμπιακού!

Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι από τους αγαπημένους του νέου προπονητή της Ένωσης και αποτέλεσε δική του μεταγραφή στη Βαλενσιέν, τον Αύγουστο του 2010, από τη Λε Μαν, έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ, ενώ εκείνη τη σεζόν ο Ντοσεβί έκανε συνολικά 30 ματς, σημειώνοντας 4 γκολ.

Μόλις τον περασμένο Γενάρη η Σταντάρ Λιέγης αγόρασε τον παίκτη από τον Ολυμπιακό για 1,3 εκ. ευρώ. Ο Γάλλος εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2020, οπότε γίνεται αντιληπτό ότι η περίπτωσή του θα είναι εξαιρετικά δύσκολη για την ΑΕΚ. Ωστόσο, με σύμμαχο τον παίκτη θα μπορούσε να γίνει πιο εύκολη η υπόθεση.

Εξάλλου, ο Μοντανιέ έχει μιλήσει ήδη με τον πρώην άσο των Ερυθρολεύκων, πριν πάρει την απόφασή του να απαντήσει θετικά στην πρόταση της Ένωσης. Ο 51χρονος τεχνικός ζήτησε πληροφορίες από τον Ντοσεβί για την Ελλάδα, το πρωτάθλημα και, φυσικά, για την ΑΕΚ, ενώ δεν αποκλείεται να του έστειλε και το ...μήνυμα ότι θα ήθελε να συνεργαστούν ξανά, αν και εφόσον έκλεινε το deal με τους Κιτρινόμαυρους.

Ο Ντοσεβί προφανώς και είπε καλά λόγια στον Μοντανιέ για τις συνθήκες στη χώρα μας, ο Γάλλος συμφώνησε με την ΑΕΚ και πλέον δεν αποκλείεται ο παίκτης να έρθει πάλι στην Ελλάδα φορώντας αυτή τη φορά τη φανέλα του Δικεφάλου!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags