Facebook Pixel «Κοιτάει» και Βραζιλιάνο αμυντικό ο ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-06-04 23:15:00

«Κοιτάει» και Βραζιλιάνο αμυντικό ο ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κοιτάει» και Βραζιλιάνο αμυντικό ο ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο όνομα στη μεταγραφική λίστα του Δικεφάλου. Πρόκειται για έμπειρο στόπερ από την Βραζιλία, με παραστάσεις και από την Ευρώπη. Ποιος είναι και πόσο κοστίζει!

Μεταγραφικός αναβρασμός φαίνεται πως επικρατεί στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες, καθώς στον Δικέφαλο μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ, έχουν… φουλάρει ώστε να κλείσουν άμεσα όλες τις υποθέσεις που τους απασχολούν. Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν διαρρεύσει από την Τούμπα, προτεραιότητα των ανθρώπων της ομάδας είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ενώ υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για δύο στόπερ!

Ένα από τα ονόματα που κυκλοφόρησαν είναι αυτό του Ζαν-Αρμέλ Κανά-Μπιγίκ, Πρόκειται για Καμερουνέζο στόπερ που έχει γεννηθεί στη Γαλλία και ανήκει στην Τουλούζ, με τα τοπικά δημοσιεύματα να υποστηρίζουν πως η υπόθεση του 27χρονου άσου είναι αρκετά προχωρημένο. Ο Γαλλοαφρικανός αμυντικός όμως, δεν είναι ο μοναδικός που απασχολεί τον Δικέφαλο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, Ο Λούμπος Μίχελ «κοιτάει» και άλλες περιπτώσεις και ήδη έχει ξεχωρίσει το όνομα ενός Βραζιλιάνου, με πλούσια καριέρα σε Βραζιλία, Ευρώπη, αλλά και Ρωσία, αφού τελευταία του ομάδα ήταν η Κούμπαν Κράσνονταρ (96 συμμετοχές/3 γκολ).

Πρόκειται για τον 28χρονο πανύψηλο (1.93μ.) στόπερ Ζαντάο, ο οποίος μένει ελεύθερος από τους Ρώσους και ήδη ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο έμπειρος στόπερ, που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, έχει αγωνιστεί επίσης σε Γκουαρανί, Ατλέτικο Παραναένσε, Ντεσπορτίβο Μπρασίλ, Φλουμινένσε, Μπαρουερί, Σάο Πάολο και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας (στις τελευταίες ως δανεικός).

Ο Ζαντάο θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και δεν είναι τυχαίο πως ο Μίχελ τον έχει ξεχωρίσει, ανάμεσα σε δεκάδες περιπτώσεις ξένων αμυντικών που έχει στη λίστα του. Η χρηματιστηριακή του αξία άλλωστε φτάνει στα 3 εκατομμύρια ευρώ…
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags