Facebook Pixel Τρελάθηκε ο Γιαννακόπουλος και τινάζει την μπάνκα!
| 2016-06-08 10:45:00

Τρελάθηκε ο Γιαννακόπουλος και τινάζει την μπάνκα!

Τρελάθηκε ο Γιαννακόπουλος και τινάζει την μπάνκα!

Χρυσάφι προσφέρει το αφεντικό τού μπασκετικού Παναθηναϊκού για να φέρει στο Τριφύλλι κορυφαίο παίκτη της Ευρωλίγκα! Διαβάστε τι δίνει για να πέσουν και τα τσιμέντα στο ΟΑΚΑ!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει αυτό το καλοκαίρι σε μεγάλες μεταγραφές, προκειμένου στη μετα-Διαμαντίδη εποχή ο Παναθηναϊκός να βρει άλλους ηγέτες και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Γι΄ αυτό το αφεντικό τής "πράσινης" ΚΑΕ προτίθεται να βάλει βαθιά στο χέρι στην τσέπη και να φέρει παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά την ομάδα, θα προκαλέσουν ενθουσιασμό στον κόσμο και θα στείλουν το ...απαραίτητο μήνυμα προς τους υπόλοιπους μεγάλους της Ευρώπης.

Ο διακαής πόθος αυτή τη στιγμή του αφεντικού των Πράσινων φέρεται να είναι ο Μάλκολμ Ντιλέινι, εκ των κορυφαίων άσων της περυσινής Ευρωλίγκας, για τον οποίο υπάρχει πρόθεση να δαπανηθεί ένα τεράστιο ποσό για να έρθει στην Ελλάδα.

Όπως λέγεται, το Τριφύλλι μπορεί να προσφέρει στον 27χρονο γκαρντ συμβόλαιο με αμοιβές 2,2 εκ. ευρώ τον χρόνο, προκειμένου να τον πείσει να φορέσει τα πράσινα, μία πρόταση από χρυσάφι για τα δεδομένα της εποχής στην Ελλάδα.

Πάντως, οι Πράσινοι έχουν να αντιμετωπίσουν για χάρη του συγκεκριμένου παίκτη την πανίσχυρη οικονομικά Νταρουσάφακα, η οποία μπορεί να προσφέρει δεδομένα περισσότερα χρήματα, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από την Μπαρτσελόνα, η οποία επίσης έχει τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί την πρόταση του Τριφυλλιού.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να δώσει τη μάχη του για τον Μάλκολμ Ντιλέινι, προσφέροντας πέρα από ένα μεγάλο συμβόλαιο και έξτρα κίνητρα (όπως τον ρόλο του ηγέτη) για να τον φέρει στην Ελλάδα.

Όπως και να έχει, αυτό που έχει σημασία είναι η πρόθεση του αφεντικού της ομάδας να επενδύσει αρκετά χρήματα για να φέρει στην ομάδα παίκτες που θα αλλάξουν το επίπεδο και θα οδηγήσουν ξανά το σύλλογο στις δόξες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ψήνεται μεταγραφή - βόμβα από Λάσκαρη στον Άρη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags