Facebook Pixel Το μεγάλο κόλπο του Ολυμπιακού για τον στόπερ!
| 2016-06-10 22:45:00

Το μεγάλο κόλπο του Ολυμπιακού για τον στόπερ!

Το μεγάλο κόλπο του Ολυμπιακού για τον στόπερ!

Πώς οι πρωταθλητές Ελλάδας κινούνται για να αποκτήσουν τον κορυφαίο στόχο του Πορτογάλου προπονητή για την "ερυθρόλευκη" άμυνα; Ο sportdog έχει το ρεπορτάζ!

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να υπάρχει σχετική ...ησυχία στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, ωστόσο στην ομάδα όχι μόνο δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται με τον σχεδιασμό του ρόστερ για την επόμενη σεζόν, αλλά κινούνται σε εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς, προκειμένου άμεσα να είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι όσο δεν πωλούνται παίκτες, τόσο δεν αγχώνονται στο Λιμάνι για τις προσθήκες. Παρόλα αυτά, οι πρωταθλητές δουλεύουν εδώ και αρκετό καιρό συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσει κάποιο deal. Μάλιστα, όπως φαίνεται, προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση εντός πολύ καλού κεντρικού αμυντικού και το πρώτο όνομα στη σχετική λίστα, είναι ο εκλεκτός του Μάρκο Σίλβα.

Ο λόγος για τον Αντερλάν Σάντος, της Βαλένθια, ο οποίος αποτελεί τον βασικό στόχο των Πειραιωτών, ενώ όπως μάθαμε οι διαψεύσεις που έχουν βγει τις τελευταίες ημέρες για την συγκεκριμένη υπόθεση, είναι απλά κίνηση τακτικής για να πιεστεί η ομάδα του.

Οι "νυχτερίδες" δεν τον θέλουν και προτιμούν να τον πουλήσουν το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο τα χρήματα που ζητούν είναι πάρα πολλά. Ξεκίνησαν από τα έξι εκατομμύρια ευρώ και έπεσαν κάτω από τα πέντε, ενώ πέρυσι είχαν πληρώσει 9,5 μύρια στην Μπράγκα για να τον κάνουν δικό τους.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός δίνει και δεύτερη ...εναλλακτική στη Βαλένθια, καθώς συζητάει ακόμα και τον δανεισμό του, με υψηλό ενοίκιο (1-1,2 εκατ. ευρώ) και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, η οποία, όμως, δε θα ξεπερνάει τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να ασχοληθούν μέχρι τέλους με τον παίκτη, καθώς αποτελεί διακαή πόθο του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος ήδη μίλησε τόσο μαζί του όσο και με τον ατζέντη του. Παράλληλα, ο 27χρονος στόπερ "ψήνεται" για το Λιμάνι και παρουσιάζεται να είναι πρόθυμος ακόμα και να ρίξει τις αποδοχές του για να γίνει το deal.

Την ίδια στιγμή, πρέπει να αναφέρουμε πως η Βαλένθια δεν έχει προτάσεις για να τον πουλήσει, ενώ μέχρι τώρα έχει δεχθεί κρούσεις από Βραζιλία και Πορτογαλία, μόνο για τον δανεισμό του. Εκεί ποντάρουν, άλλωστε, και οι "ερυθρόλευκοι", έχοντας εξασφαλίσει ήδη το "οκ" του παίκτη...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags