Facebook Pixel Φεύγει από τον ΠΑΟΚ και πάει στον Παναθηναϊκό!
| 2016-06-11 21:00:00

Φεύγει από τον ΠΑΟΚ και πάει στον Παναθηναϊκό!

Φεύγει από τον ΠΑΟΚ και πάει στον Παναθηναϊκό!

Ανατροπή στον σχεδιασμό του «τριφυλλιού»! Παίκτης που δεν ήταν στη "μαύρη λίστα" αποχωρεί με απόφαση Στραματσόνι! Ποιος είναι το φοβορί για να τον αντικαταστήσει;

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό ο σχεδιασμός για το ρόστερ της επόμενης περιόδου και δεν είναι τυχαίο πως ο Αντρέα Στραματσόνι και οι συνεργάτες του, έκαναν μόλις λίγες ημέρες διακοπές, αφού δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση το φετινό καλοκαίρι.

Στο Τριφύλλι έχουν αποφασίσει εδώ και μέρες για τις προσθήκες που χρειάζονται, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για μία σημαντική ανατροπή.

Πρόκειται για τη θέση του τερματοφύλακα, αλλά όχι για τον Λουκ Στιλ, ο οποίος παρότι φέτος δεν έκανε καλή σεζόν, για την ώρα κρατάει τα γάντια του βασικού.

"Θέμα" φαίνεται πως υπάρχει με αυτόν που θα είναι δεύτερος, πίσω από τον Άγγλο πορτιέρο, καθώς με δεδομένο πως ο Κοτσόλης ανανέωσε για τρίτος, ως αναπληρωματικός λογίζεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, όμως, δεν έχει πείσει τον Στραματσόνι και γι΄ αυτό ο Ιταλός ζητάει την απόκτηση ενός άλλου γκολκίπερ, ο οποίος θα έρθει ως αναπληρωματικός του Στιλ και αν πείσει, τότε μπορεί να μπει και στο αρχικό σχήμα.

Αυτό, φυσικά, σημαίνει πως ο Βλαχοδήμος θα πρέπει να αποχωρήσει, μάλλον ως δανεικός, αφού μόλις τον Γενάρη υπέγραψε συμβόλαιο με το Τριφύλλι. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τους τερματοφύλκες που έχουν στη λίστα τους οι Πράσινοι, σε περίοπτη θέση βρίσκονται οι Βελλίδης και Διούδης.

Όσον αφορά τον δεύτερο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, αφού υπάρχει ρήτρα 300.000 ευρώ, ποσό που δεν πρόκειται να πληρώσει ο Παναθηναϊκός για αναπληρωματικό παίκτη, οπότε αυτή τη στιγμή, βασικός υποψήφιος μοιάζει να είναι ο Βελλίδης, ο οποίος φέτος πήρε εμπειρίες κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χαμός με το πανό των Αλβανών στο Euro!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags