Facebook Pixel Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Τέλος ο Βρέντζος!
| 2016-06-13 10:45:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Τέλος ο Βρέντζος!

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Τέλος ο Βρέντζος!

Ρεπορτάζ-βόμβα τού Γιάννη Παπαγιάννη στο sportdog! Έρχονται άμεσα σημαντικές αλλαγές και νέο αφεντικό στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ λόγω ...Νότιγχαμ Φόρεστ! Φοβερές αποκαλύψεις!

Πολύ σημαντικές αλλαγές έρχονται στον Ολυμπιακό. Πολύ σημαντικές σε διοικητικό επίπεδο που θα φέρουν ντόμινο εξελίξεων στην ομάδα του Πειραιά.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, αποχωρεί από τους Eρυθρόλευκους. Μετά από αρκετά χρόνια στο τιμόνι της διοίκησης των Πειραιωτών, ο Γιάννης Βρέντζος αποχωρεί για την ...Αγγλία!

Καλά διαβάσατε. Φεύγει από τον Πειραιά και οδεύει προς το Νότιγχαμ! Ο Γιάννης Βρέντζος αναλαμβάνει CEO στη Νότιγχαμ Φόρεστ και θα ανακοινωθεί μόλις επισημοποιηθεί από τη βρετανική επιτροπή ανταγωνισμού, η συμφωνία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον αγγλικό σύλλογο.

Η απόφαση είναι ειλημμένη και όπως μαθαίνουμε ήδη ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αναζητήσει και έχει βρει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Βρέντζου για να τρέξει διοικητικά τον Ολυμπιακό. Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί το νέο "αφεντικό" της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, αυτό όμως θα γίνει μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας για την εξαγορά του 82% του αγγλικού συλλόγου από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παράλληλα, με την αλλαγή στα διοικητικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές με την προσθήκη στο διοικητικό συμβούλιο 2-3 νέων προσώπων που θα επιλέξει ο Βαγγέλης Μαρινάκης ώστε να δημιουργηθεί μια νέα ομάδα στελεχών που θα μπορούν να βοηθήσουν στην αναδιοργάνωση της ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα.

Όσον αφορά για τις τελικές ανακοινώσεις σχετικά με το deal του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον ιστορικό αγγλικό σύλλογο, αυτές εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο θα ανακοινωθούν επισήμως μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Τότε θα ανακοινωθεί από τις δυο πλευρές και επισήμως το νέο deal. Αύριο θα σας έχουμε περισσότερα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags