Facebook Pixel Ποιος θα τα "σπρώξει" για τον Αργεντινό παικταρά;
| 2016-06-16 23:15:00

Ποιος θα τα "σπρώξει" για τον Αργεντινό παικταρά;

Ποιος θα τα "σπρώξει" για τον Αργεντινό παικταρά;

Άλλη μία «μάχη» Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ μπορεί να προκύψει για κορυφαίο άσο που μένει ελεύθερος από την ομάδα του. Αν και τα λεφτά για να έρθει στην Ελλάδα είναι αρκετά...

Άλλο ένα μεταγραφικό σενάριο εμπλέκει στην ίδια υπόθεση τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, καθώς μάνατζερ πασίγνωστου ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό, πρότεινε τον πελάτη του και στις δύο ομάδες.

Ο λόγος για τον Πάμπλο Πιάτι, που αποχωρεί από τη Βαλένθια και ήδη ο ατζέντης του τον προτείνει σε αρκετούς συλλόγους, μεταξύ των οποίων ο Ολυμπιακός, όπως είναι εδώ και καιρό γνωστό, αλλά και ο Δικέφαλος, όπως έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες.

Ο Αργεντινός εξτρέμ, παρότι έχει συμβόλαιο, φαίνεται πως ψάχνει ομάδα στην οποία θα έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο, ώστε να πάρει η καριέρα του ξανά ανοδική πορεία.

Μεγάλο "αγκάθι", βέβαια, στη μεταγραφή Πιάτι και γι΄ αυτό δεν έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του μέχρι τώρα, αποτελεί το πολύ υψηλό συμβόλαιο που έχει στις "νυχτερίδες", καθώς οι ετήσιες αποδοχές του φτάνουν στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μάνατζερ του, πάντως, σε όσους συλλόγους τον προτείνει, αφήνει να εννοηθεί πως ο παίκτης είναι θετικός να ρίξει την αμοιβή του, ωστόσο πολύ δύσκολα θα φτάσει στα… ελληνικά επίπεδα.

Παρόλα αυτά, επειδή μέχρι τώρα η μόνη ομάδα που είχε ασχοληθεί "ζεστά" ήταν η Σοσιεδάδ και αυτή έκανε πίσω λόγω των χρημάτων, αλλά και κάποιο σύλλογοι από την Αργεντινή, όπου ο Πιάτι δεν θέλει να πάει, δεν αποκλείεται το θέμα να απασχολήσει προσεχώς τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον ΠΑΟΚ.

Αμφότεροι ψάχνουν για ένα "μπαμ" φέτος το καλοκαίρι και αν ο Αργεντινός ρίξει τις απαιτήσεις του, τότε θα το συζητήσουν…  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags