Facebook Pixel «Βόμβα» με τον «Μέσι» της Τσέλσι ο ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-06-17 11:00:00

«Βόμβα» με τον «Μέσι» της Τσέλσι ο ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Βόμβα» με τον «Μέσι» της Τσέλσι ο ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη κίνηση ετοιμάζουν στον Δικεφάλο για να ενισχύσουν την «ασπρόμαυρη» γραμμή κρούσης με διεθνή βιρτουόζο άσο της μπάλας! O Σκύλος έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Ο ΠΑΟΚ έχει ολοκληρώσει αρκετές προσθήκες μέχρι τώρα για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε κάποια κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, δε θα αργήσει αυτή η στιγμή, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν βάλει στο μάτι μία εξαιρετική περίπτωση μεσοεπιθετικού, ο οποίος μπορεί με το ταλέντο του να ξεσηκώσει την Τούμπα.

Ο λόγος για τον διεθνή Γκανέζο άσο, Κριστιάν Ατσού, ο οποίος ανήκει στην Τσέλσι και ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς φαίνεται ότι δε βρίσκεται στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε.

Ο 24χρονος εξτρέμ δεν μπόρεσε να βρει χώρο και χρόνο στον λονδρέζικο σύλλογο των πολλών μεγάλων αστέρων και τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί δανεικός σε Φίτεσε (5 γκολ), Έβερτον, Μπόρνμουθ και Μάλαγα (2 γκολ).

Πλέον, αναζητά μία μόνιμη στέγη για να μπορέσει να καθιερωθεί και να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του, όπως έχει κάνει πολλές φορές με την εθνική ομάδα της πατρίδος του, με 42 συμμετοχές και 9 γκολ.

Ο Κριστιάν Ατσού έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 με τους "μπλε" και ο ΠΑΟΚ προφανώς συζητάει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς, χωρίς, πάντως, να αποκλείεται να γίνει και κίνηση αγοράς του, με τη χρηματιστηριακή αξία του παίκτη να υπολογίζεται αυτή τη στιγμή στα 2,5 εκ. ευρώ.

Ο Γκανέζος άσος, που προέρχεται από τις ακαδημίες της Πόρτο, μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και πίσω από τον φορ. Στο ξεκίνημα της καριέρας του χαρακτηρίστηκε ως ο "Μέσι της Γκάνας", μιας και στις κινήσεις του θυμίζει αρκετά τον μεγάλο αστέρα της Μπαρτσελόνα.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags