Facebook Pixel Αντι-Ρομπέρτο από το Euro - Να τι θα γίνει με Καπίνο!
| 2016-06-17 21:30:00

Αντι-Ρομπέρτο από το Euro - Να τι θα γίνει με Καπίνο!

Αντι-Ρομπέρτο από το Euro - Να τι θα γίνει με Καπίνο!

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά τη δεδομένη αποχώρηση του Ισπανού πορτιέρο! Ποιος διεθνής γκολκίπερ, που βρίσκεται στη Γαλλία, είναι ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα;

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, όσον φορά το θέμα του τερματοφύλακα, καθώς πλέον είναι δεδομένο ότι ο Ρομπέρτο θα αποχωρήσει από την ομάδα, προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του, για οικογενειακούς λόγους.

Οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν τον διάδοχο του Ισπανού άσου και, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους έναν έμπειρο γκολκίπερ που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή με την εθνική ομάδα της πατρίδος του στο Euro.

O λόγος για τον βασικό πορτιέρο της Σουηδίας, Αντρέας Ίσακσον, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα του, την τουρκική Κασίμπασα, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017.  

Ο 34χρονος γκολκίπερ έχει πλούσια καριέρα σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, πολλές παραστάσεις και σίγουρα μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση κάτω από τα ερυθρόλευκα δοκάρια.

Ωστόσο, αν όντως προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση για τον Ολυμπιακό, αυτό δε σημαίνει ότι ο Αντρέας Ίσακσον θα προορίζεται για βασικός από τον Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αποφασίσει ότι πρώτος γκολκίπερ τη νέα σεζόν θα είναι ο Στέφανος Καπίνο και πως ο τερματοφύλακας που θα έρθει θα λογίζεται ως "δεύτερος".

Οι πρωταθλητές θέλουν να βάλουν δίπλα στον Στέφανο Καπίνο έναν έμπειρο τερματοφύλακα, ο οποίος από τη μία, θα μπορεί να τον βοηθήσει με τις συμβουλές του και από την άλλη, θα μπορεί να λειτουργήσει ανταγωνιστικά, προκειμένου ο Έλληνας γκολκίπερ να βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση.

Παράλληλα, αν χρειασθεί μέσα στη σεζόν αλλαγή του πρώτου τερματοφύλακα για οποιονδήποτε λόγο, οι Ερυθρόλευκοι θα ξέρουν ότι υπάρχει ένα πολύ καλό μπακ απ που δε θα φοβάται να σηκώσει το βάρος της φανέλας. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags