Facebook Pixel Απόφαση στον ΠΑΟ που θα προκαλέσει ντόρο!
| 2016-06-19 13:15:00

Απόφαση στον ΠΑΟ που θα προκαλέσει ντόρο!

Απόφαση στον ΠΑΟ που θα προκαλέσει ντόρο!

Ο σχεδιασμός του "τριφυλλιού" αλλάζει σχεδόν κάθε μέρα και πλέον στο πράσινο στρατόπεδο κάνουν σκέψεις που μπορεί κόψουν μεγάλο όνομα! Διαβάστε ποιον...

Μέχρι να αρχίσουν να κλείνουν οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού ο σχεδιασμός θα αλλάζει καθημερινά. Βλέπετε, είναι πολλές οι προσλαμβάνουσες, δεν είναι ξεκάθαρο πού πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα, πού να χτυπήσει, πού να ρίξει το βάρος της.

Το μόνο καλό είναι πως ο κατ΄ εξοχήν αντίπαλος (στο εσωτερικό), έχει σχεδόν ξεκάθαρη εικόνα (μένουν δύο προσθήκες), άρα μπορεί να "ματσάρει" εκεί που είναι δυνατός ο Ολυμπιακός, ή να επιχειρήσει να τον χτυπήσει όπου είναι (αν είναι) αδύναμος.

Ο Τζέιμς Φελντέιν ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης σε διάρκεια στους τελικούς, έχει ανανεωθεί σε ανύποπτο χρόνο το συμβόλαιό του, όμως ενδεχομένως και να είναι βαρίδι! Κι αυτό γιατί από τη μία παίζει σαν …Αμερικανός, άρα με αυτόν και τον Γκιστ στο ρόστερ, οι "πράσινοι" πρέπει να βρουν δύο κοινοτικούς πρώτης γραμμής. Δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, αλλά είναι πρόβλημα.

Το σημαντικότερο είναι πως ο Φελντέιν δεν είναι έτοιμος για να βγει μπροστά, για να παίξει "βασικός", άρα θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός ένα 2άρι ή ένα 3άρι πρώτης γραμμής. Αν πάει σε 3άρι, δε θα φτάνουν οι θέσεις ξένων με τον Φελντέιν μέσα. Πρέπει ή να μην πάρει κοντό (δεν γίνεται), ή να μην πάρει 2άρι (αλλά πάμε στο ότι δεν είναι για πρώτος ο Δομινικανός), ή να μειώσει τους ψηλούς.

Αν πάρει 2άρι, ο Νίκος Παππάς θα είναι πέμπτος περιφερειακός (ή ο Φελντέιν). Το πρώτο είναι μάλλον άτοπο, καθώς ο Παππάς ή πρέπει να είναι πιο μπροστά, ή να μην είναι στο ρόστερ. Το δεύτερο είναι πολυτέλεια κι ο Παναθηναϊκός πρέπει να χτίσει την ομάδα, χωρίς για την ώρα να κοιτάζει τις …πολυτέλειες.

Μην αποκλείσετε, λοιπόν, κάτι που σήμερα μοιάζει απίθανο: Να κοπεί εντέλει ο Φελντέιν, για λόγους τακτικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτούς βλέπουν στον ΠΑΟ και θα φέρουν παικταρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags