Facebook Pixel Άγρια επίθεση Δομάζου στον Κονέ! «Αν ήμουν εγώ...»!
| 2016-06-20 21:30:00

Άγρια επίθεση Δομάζου στον Κονέ! «Αν ήμουν εγώ...»!

του Γιώργου Κτενά
Άγρια επίθεση Δομάζου στον Κονέ! «Αν ήμουν εγώ...»!

Ποιος είδε τον Στρατηγό τού ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν τον φοβήθηκε! Γιατί τα έχωσε άγρια στον Έλληνα άσο; Τι παίκτες να πάρει ο Παναθηναϊκός; Aτάκες-φωτιά στον sportdog...

Φωτιά και λάβρα ήταν ο Μίμης Δομάζος στον SportDog για τον Παναγιώτη Κονέ και τη θέση που πήρε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής για το μέλλον του, κλείνοντας οριστικά την πόρτα στον Παναθηναϊκό.

Ο παλαίμαχος άσος σχολίασε ότι κακώς οι "πράσινοι" ασχολήθηκαν μαζί του, καθώς δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα. Μάλιστα, αν ήταν ο ίδιος διευθυντής στον Παναθηναϊκό, δεν θα είχε ασχοληθεί καθόλου μαζί του, αφού θεωρεί ότι το μόνο που θα μπορούσε να προσφέρει, θα ήταν να ...κλείσει καμιά τρύπα!

Ακόμα, αναφέρθηκε στη σεζόν που έφυγε και την αποτυχία τού "τριφυλλιού" να πάρει το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω των πλέι οφ, ανάλυσε για ποιον λόγο τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους ο Παναθηναϊκός δεν έκανε πρωταθλητισμό αξιώσεων και σχολίασε σε ποιες θέσεις θεωρεί ότι χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση.

Κύριε Δομάζο, ποιο είναι το σχόλιό σας για τη χρονιά που έφυγε για τον Παναθηναϊκό;

"Φέτος ο Παναθηναϊκός ήταν κακός σε όλα τα επίπεδα και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ. Δεν ήταν καλή η σεζόν και ελπίζουμε ότι τη νέα χρονιά ο Παναθηναϊκός θα έχει την εικόνα που τον έχουμε συνηθίσει. Δεν έγινε σωστή προετοιμασία, δεν έγιναν σωστές μεταγραφές και όταν έχεις αποτύχει σε όλα τα επίπεδα, είναι λογικό να αποτύχεις στη διεκδίκηση των στόχων σου".

Υπάρχει μία άποψη για τον Παναθηναϊκό πως, ίσως, είναι καλύτερα να κυνηγήσει μία θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ως πιο βατή διεκδίκηση από εκείνη της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Τον Παναθηναϊκό τον έχουμε συνηθίσει να παίζει στα μεγάλα σαλόνια. Εκεί τον αφήσαμε και εκεί θέλουμε να τον βλέπουμε. Τώρα αν είναι καλύτερα να παίξει στο μικρό σαλόνι, για να έχει μικρούς και βατούς αντιπάλους, εγώ δεν το βλέπω σωστό. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον ελληνικό χώρο, που έχει παίξει σε τελικό και δεν αρμόζει να παίζει στη δεύτερη την τάξει διοργάνωση. Το Τσάμπιονς Λιγκ έχει πολλά λεφτά, διαφήμιση κ.λπ. και εκεί είναι η θέση του Παναθηναϊκού".

Τα ονόματα που γράφονται μέχρι στιγμής για τον Παναθηναϊκό πώς τα κρίνετε;

"Αν δεν δω έναν ποδοσφαιριστή στο γήπεδο, να παίζει μπάλα, δεν μπορώ να πω κάτι. Εκεί είναι ο καθρέφτης του ποδοσφαιριστή και μόνο όταν τους δω σε δράση μπορώ να βγάλω συμπέρασμα".

Στην επικαιρότητα βρίσκεται το όνομα του Παναγιώτη Κονέ, που δήλωσε όμως ότι δεν πρόκειται να έρθει στον Παναθηναϊκό για να παίξει μπάλα.

"Εντάξει, δεν θα ήταν και καμιά μεγάλη μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, ακόμα κι αν ερχόταν στην ομάδα. Θα μπορούσε βέβαια να κλείσει καμιά τρύπα, αλλά πιστεύω ότι κακώς ο Παναθηναϊκός ασχολήθηκε μαζί του. Δε νομίζω ότι θα τον βοηθούσε. Στην Εθνική ομάδα που τον βλέπουμε, δεν έκανε τίποτα. Δεν είναι από τα πρώτα ονόματα. Και στην Ιταλία που πήγε, φεύγει συνεχώς από τη μία ομάδα και πηγαίνει στην άλλη. Αν άξιζε, θα έμενε σε μία ομάδα βασικός. Αλλά όλο δανεικός πηγαίνει. Αν ήμουν διευθυντής στον Παναθηναϊκό, δεν θα ασχολούμουν καθόλου μαζί του".

Πλην της θέσης που αγωνίζεται ο Κονέ και ο Στραματσόνι δείχνει ότι θέλει παίκτη, σε ποιες άλλες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα;

"Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή θέλει έναν καλό σέντερ μπακ, ένα δεξιό και έναν αριστερό μπακ και έναν ποδοσφαιριστή στο κέντρο που να κάνει τα πάντα. Να μην πάρει όμως 15 -20 παίκτες, αλλά έναν που να κάνει τη διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αν τον βρει αυτόν τον ποδοσφαιριστή, δεν θα έχει πρόβλημα. Χρειάζεται ακόμα να πάρει έναν σέντερ φορ. Γιατί ο Μπεργκ είναι το πρώτο όνομα, αλλά δεν μπορεί να παίξει 30 - 40 ματς τη σεζόν. Στην άκρη είναι καλός ο Παναθηναϊκός, δεν χρειάζεται παίκτες. Άρα χρειάζεται 4 - 5 μεταγραφές, με ποδοσφαιριστές όμως που να ξεχωρίζουν".

Είναι ικανή η ενίσχυση που λέτε να δώσει τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να κάνει πρωταθλητισμό με συνέπεια, μέχρι το τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου;

"Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ομάδα και πρέπει αν χάνει το πρωτάθλημα, τουλάχιστον να το χάνει στο τέλος της σεζόν. Τις δύο τελευταίες σεζόν το έχασε από την αρχή. Οπότε χρειάζεται συνέπεια στον πρωταθλητισμό. Αν γίνουν σωστές μεταγραφικές κινήσεις, φαντάζομαι ότι μπορεί να διεκδικήσει και να πάρει το πρωτάθλημα τη νέα αγωνιστική περίοδο". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έτσι "απαντάει" ο Αλαφούζος στη "χυλόπιτα" Κονέ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags