Facebook Pixel Η πρώτη έκπληξη μεγατόνων από Σίλβα για τον φορ!
| 2016-06-22 13:45:00

Η πρώτη έκπληξη μεγατόνων από Σίλβα για τον φορ!

Η πρώτη έκπληξη μεγατόνων από Σίλβα για τον φορ!

Μπορεί μόλις να ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Πορτογάλος έδειξε ήδη μία από τις σκέψεις του, για τη γραμμή κρούσης, που θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μετράει μόλις μία ημέρα στην Αυστρία και οι παίκτες του να μην έχουν προλάβει καλά-καλά να ζεσταθούν, ωστόσο ο Μάρκο Σίλβα έδειξε από πολύ νωρίς, για την ακρίβεια με την αναχώρηση της ομάδας, μία από τις προθέσεις του για την επίθεση του Ολυμπιακού. Και πρόκειται σίγουρα για μία σκέψη του Πορτογάλου που, αν στη συνέχεια πάρει σάρκα και οστά, θα συζητηθεί πολύ.

Ο λόγος για την απόφαση του προπονητή των Ερυθρολεύκων να πάρει μαζί του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τον κατά πολλούς "τελειωμένο" Μάικλ Ολαϊτάν!

Ο Πορτογάλος πιστεύει πολύ στον Νιγηριανό φορ και έχει παρακολουθήσει διεξοδικά την ποδοσφαιρική του καριέρα μέχρι την περίοδο του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει δει πολλά παιχνίδια του παίκτη, ξέρει τις πραγματικές του δυνατότητες και είναι έτοιμος, αν δει στην προετοιμασία ότι έχει επανέλθει 100%, να τον υπολογίσει για μια θέση στην επίθεση του Ολυμπιακού! Άλλωστε, αν ο Πορτογάλος δεν εκτιμούσε τα προσόντα του Ολαϊτάν, δε θα τον έπαιρνε καν στην αποστολή για την Αυστρία και θα ζητούσε να αποχωρήσει από την ομάδα. 

Εξάλλου, μόνο σίγουρη δεν είναι η παρουσία των Πουλίδο και Ιντέγιε στο ρόστερ της νέας περιόδου, μιας και ακούγεται ότι θα προκύψουν προτάσεις για τους δύο παίκτες από το εξωτερικό, κάτι που θα άνοιγε το δρόμο στον Νιγηριανό άσο να βρει χώρο στην "ερυθρόλευκη" γραμμή κρούσης. Αν, βεβαίως, όπως προείπαμε, καταφέρει να αποδείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πως έχει αφήσει πίσω το πρόβλημα υγείας του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

«Έφαγε» ιστορική μορφή του Ολυμπιακού ο Σίλβα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags