Facebook Pixel Αποκάλυψη-βόμβα: Να γιατί «έφαγαν» τον Γεωργάτο!
| 2016-06-23 12:00:00

Αποκάλυψη-βόμβα: Να γιατί «έφαγαν» τον Γεωργάτο!

Αποκάλυψη-βόμβα: Να γιατί «έφαγαν» τον Γεωργάτο!

Πολλά κυκλοφόρησαν για τον λόγο αποχώρησης του παλαίμαχου άσου από τον Ολυμπιακό, ωστόσο μόνο ο Γιάννης Παπαγιάννης γράφει την πραγματική αιτία του ξαφνικού διαζυγίου!

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

Με ελπίδες και προοπτικές ανέλαβε σημαντικό πόστο στον Ολυμπιακό ο Γεωργάτος, άρον-άρον όμως φεύγει γιατί ο ίδιος διέπραξε μια σειρά από λάθη που δεν του τα συγχώρεσε η ΠΑΕ. Όσο μεγάλος ποδοσφαιριστής ήταν ο Γεωργάτος, τόσο κακός διοικητικός παράγοντας εξελίχθηκε στην πορεία.

Ο Γεωργάτος δεν έφυγε τυχαία από τον Ολυμπιακό. Η ιδιοκτησία των Ερυθρόλευκων αμέσως μετά τον τελικό με την ΑΕΚ, ήταν έξαλλη μαζί του. Απλά δεν ήθελε να τον απομακρύνει αμέσως μετά για να μη συνδυαστεί η ντροπιαστική εμφάνιση και η ήττα στον τελικό Kυπέλλου με τα λάθη του Γεωργάτου. Τι συνέβη λοιπόν και γιατί οι ευθύνες πέφτουν στις πλάτες του παλαίμαχου ποδοαφαριστή;

Λάθη σε εκείνον τον τελικό δεν έκανε μόνο ο Γεωργάτος. Τρομερά λάθη στην ενδεκάδα και στο στήσιμο της ομάδας έκανε και ο Σίλβα. Ο προπονητής, όμως, δεν μπορούσε να φύγει. Από τη στιγμή που ο Πορτογάλος τεχνικός μετέφερε στον Βαγγέλη Μαρινάκη πως η εξωγηπεδική ζωή των ποδοσφαιριστών λίγες ώρες πριν τον τελικό, κινείτο μεταξύ της πισίνας του ...Αστέρα της Βουλιαγμένης και των νυχτερινών κλαμπ της παραλιακής οι ευθύνες έπεσαν αλλού!

Στον Γεωργάτο χρεώνουν ότι δεν ενημέρωσε τη διοίκηση για την κακή εξωγηπεδική ζωή των παικτών. Του χρεώνουν επίσης ότι δεν έκανε τίποτα για να αλλάξουν νοοτροπία οι ποδοσφαιριστές, κάποιοι εκ των οποίων δεν ήθελαν να γίνει η παράταση για να μη χάσουν τις πτήσεις προς τις πατρίδες τους που είχαν κλείσει μερικές ημέρες πριν!

Η ιδιοκτησία χρεώνει επίσης στον Γεωργάτο απίστευτες γκάφες κατά τη διάρκεια του τελικού. Όταν για παράδειγμα αποφασίστηκε μετά την ήττα οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά την παραλαβή των μεταλλείων να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια ο Γεωργάτος ζήτησε από τους παίκτες να μείνουν στον χώρο και να... χειροκροτήσουν τους αντιπάλους! Αυτά μπορεί να συμβαίνουν σε χώρες με παράδοση στο ευ αγωνίζεσθαι στην Ελλάδα όμως ποτέ!

Εν πάση περιπτώση, ο Γεωργάτος είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Έπαιξε χρόνια στην ομάδα, διαφήμισε το ελληνικό ποδόσφαιρο στο Καμπιονάτο, άφησε εποχή ως αριστερό μπακ και ακόμα χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναπολούν τις σέντρες του βλέποντας παίκτες σα τον Μαζουακού που δεν μπορούν να εκτελέσουν ούτε... κόρνερ!

Σα διοικητικός παράγοντας, πάντως, δεν τα πήγε καλά. Και επειδή όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος κάποιος έπρεπε να πληρώσει τη... νύφη για τον χαμένο τελικό και κυρίως για την απαράδεκτη εμφάνιση και την ανύπαρκτη προετοιμασία. Ο πρώτος που πλήρωσε το ...μάρμαρο ήταν ο Γεωργάτος. Θα ακολουθήσουν, όμως, και άλλοι εάν τα πρώτα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Και ο νοών νοείτω...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags