Facebook Pixel Έδιωξαν Σίλβα πριν διώξει την "καψούρα" Μαρινάκη!
| 2016-06-24 11:15:00

Έδιωξαν Σίλβα πριν διώξει την "καψούρα" Μαρινάκη!

Έδιωξαν Σίλβα πριν διώξει την "καψούρα" Μαρινάκη!

Ποιον άσο του Ολυμπιακού, τον οποίο πιστεύει πάρα πολύ το αφεντικό των Eρυθρολεύκων ετοιμαζόταν να «στείλει» ο Πορτογάλος κόουτς; Ο Σκύλος έχει νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! 

Λίγες ώρες μετά το επίσημο διαζύγιο με τον Μάρκο Σίλβα, ο SportDog ήταν το μοναδικό Μέσο που αποκάλυψε τις βασικές αιτίες της αποχώρησης του Πορτογάλου τεχνικού, όταν οι περισσότεροι αναπαρήγαγαν τη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που έκανε λόγο για "προσωπικό πρόβλημα" τού νεαρού προπονητή.

Ο κύριος λόγος της ρήξης που προκλήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές αφορούσε τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Μάλιστα, το ρεπορτάζ του SportDog έκανε αναφορά σε συγκεκριμένους παίκτες που ο Μάρκο Σίλβα και η "ερυθρόλευκη" διοίκηση είχαν διαφορετικές απόψεις.

Μία τέτοια ήταν και η περίπτωση του Γιάννη Γιαννιώτα, για τον οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε θετική άποψη, ενώ αντίθετα στην ΠΑΕ πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει κερδίσει τη συμπάθεια και την εκτίμηση ακόμα και του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ στην ομάδα θεωρούν ότι ο νεαρός εξτρέμ μπορεί, αν δουλευτεί σωστά, να εξελιχθεί σε "νέο Φορτούνη" για τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη, ο Μάρκο Σίλβα δεν είχε σε καμία υπόληψη τον Γιάννη Γιαννιώτα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον πήρε με ...βαριά καρδιά στην προετοιμασία. Μάλιστα, υπήρχε η αίσθηση ότι ο Πορτογάλος θα έκανε εισήγηση στο τέλος της προετοιμασίας να δοθεί ξανά δανεικός, όπως είχε κάνει και πέρυσι.

Κάτι που φυσικά θα μπορούσε να φέρει τον παίκτη οριστικά εκτός ομάδας, μιας και σε αυτό το ενδεχόμενο θεωρείται δεδομένο ότι θα ζήταγε την ελευθερία του για να πάει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Η αρνητική στάση, λοιπόν, του Μάρκο Σίλβα απέναντι στον παίκτη που ο πρόεδρος και οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν τόσο πολύ, έπαιξε κι αυτή το ρόλο της προκειμένου να οι δύο πλευρές να οδηγηθούν στην οριστική ρήξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα δύο "όχι" του Σίλβα που "τρέλαναν" τον Μαρινάκη! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags