Facebook Pixel Θέλει να... τρελάνει κόσμο με Νίνη ελληνική ομάδα!
| 2016-06-24 21:30:00

Θέλει να... τρελάνει κόσμο με Νίνη ελληνική ομάδα!

Θέλει να... τρελάνει κόσμο με Νίνη ελληνική ομάδα!

Απίστευτη φήμη κυκλοφορεί τελευταία στην πόλη καλoύ επαρχιακού συλλόγου της Super League ότι θέλει, λέει, να κάνει το «μπαμ» με τον διεθνή Έλληνα άσο! Δύσκολα πράγματα...

Μετά την απόφαση της UEFA να θέσει εκτός Γιουρόπα Λιγκ τον Πανιώνιο, το ευρωπαϊκό εισιτήριο πήγε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως είναι φυσικό, αλλάζει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τον "Άγιαξ της Ηπείρου", ο οποίος στις 14 Ιουλίου θα ξεκινήσει το εκτός συνόρων ταξίδι του, καθώς θα αναμετρηθεί με το νικητή του ζευγαριού του Α΄ γύρου ανάμεσα στη νορβηγική Οντς και τη φινλανδική Μάριεχαμν.

Οι Γιαννιώτες, λοιπόν, θέλουν να ενισχυθούν σημαντικά αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να εμφανιστούν δυνατοί και γιατί όχι να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν στη διοργάνωση. Τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα των ανθρώπων του ΠΑΣ είναι πολλά, ενώ όπως έμαθε ο Σκύλος εξετάζονται και δύο περιπτώσεις που αφορούν παίκτες με βαρύ βιογραφικό.  

Τον τελευταίο καιρό, λοιπόν, σιγοψιθυρίζεται στα Γιάννινα ότι ο ΠΑΣ έχει βάλει στο μάτι τον Σωτήρη Νίνη! Είναι ηλίου φαεινότερον ότι οι Γιαννιώτες θέλουν προσθήκες ποδοσφαιριστών που έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία, είναι γνώστες του ελληνικού πρωταθλήματος και μπορούν να βοηθήσουν στους νέους στόχους της ομάδας. Και το προφίλ του συγκεκριμένου παίκτη ταιριάζει γάντι στο πλάνο των Ηπειρωτών.

Μάλιστα, υπάρχει και μία άλλη φημολογία στην πόλη που λέει πως στο στόχαστρο της ομάδας βρίσκεται και ο Γιάννης Μανιάτης. 

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού την περασμένη σεζόν δόθηκε δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης, όπου είχε 8 συμμετοχές (με 2 γκολ) και κατέκτησε το Κύπελλο Βελγίου, ενώ ο Σωτήρης Νίνης είχε 13 συμμετοχές με τη Σαρλερουά και βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.

Μετά την παραχώρηση του Σταύρου Τσουκαλά στον Αστέρα Τρίπολης, η περίπτωση του Σωτήρη Νίνη φαντάζει ιδανική για τον ΠΑΣ, αφού η ομάδα χρειάζεται έναν μέσο κορυφαίου επιπέδου. Από την άλλη, η περίπτωση του "ερυθρόλευκου" άσου είναι εξαιρετικά δύσκολη (έως απίθανη) για συγκεκριμένους λόγους. 

Στον ΠΑΣ θα ήθελαν να πάρουν τον άσο του Ολυμπιακού ως ελεύθερο, αλλά μετά την αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος δεν τον υπολόγιζε, αναμένεται να τεθεί ξανά στα πλάνα του νέου προπονητή, Βίκτορ Σάντσεθ. Οπότε γίνεται αντιληπτό ότι οι Γιαννιώτες μάλλον κακώς ...ονειρεύονται τον αρχηγό των Ερυθρολεύκων, ο οποίος έχει κασέ πολύ υψηλό για τα δεδομένα της ομάδας. 

Πάντως, η περίπτωση του Νίνη φαντάζει πολύ πιο εφικτή για τον ΠΑΣ, μιας και ο παίκτης έχει πάντα στο μυαλό του να γυρίσει ξανά στην Ελλάδα κι αν βρει ένα καλό συμβόλαιο και κίνητρο στην ομάδα της Ηπείρου, τίποτα δεν μπορεί να αποκλεισθεί. 

Όπως και να έχει, αυτό που έχει σημασία είναι η πρόθεση της διοίκησης να προχωρήσει σε δυνατές μεταγραφές ενόψει της ευρωπαϊκής πρόκλησης και η διάθεση να γίνουν κρούσεις ακόμα και σε περιπτώσεις παικτών που είναι εξαιρετικά δύσκολες. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags