Facebook Pixel Πληροφορίες για μεταγραφή της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ!
| 2016-06-27 20:45:00

Πληροφορίες για μεταγραφή της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Πληροφορίες για μεταγραφή της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ!

Ποιον έμπειρο και καλό παίκτη από τον Άγιαξ της Ηπείρου έχει ψηλά στη λίστα της η «Ένωση» και ποιον δικό της άσο μπορεί να δώσει για να τον πάρει; Αποκάλυψη τώρα!

 Η ΑΕΚ τη φετινή μεταγραφική περίοδο ξεκίνησε την ενίσχυση από τη βάση, δηλαδή το τέρμα και την άμυνα. Ήρθαν Μπάρκας και Τσιγκρίνσκι, αλλά απ΄ ότι φαίνεται αναμένονται περαιτέρω προσθήκες για την τόνωση των μετόπισθεν.

Βλέπετε, ο Άρης Σοϊλέδης θα αποτελέσει παρελθόν, αφού ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται, ενώ αναμένονται να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις στα στόπερ.

Η ΑΕΚ την ψάχνει για την ενδυνάμωση του αριστερού άκρου της άμυνας, όπου πλέον υπάρχει μόνο ο Ντίντακ Βίλα. Το πρώτο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Κωνσταντίνο Μανωλά, του γιου του Στέλιου.

Υπάρχει όμως και μία άλλη περίπτωση που συζητιέται. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του SportDog, τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη φημολογία, ότι οι Kιτρινόμαυροι ενδιαφέρονται για Έλληνα αμυντικό. Συγκεκριμένα ακούγεται στα Γιάννινα πως ο Δικέφαλος έχει βάλει στο μάτι τον Αλέξη Μιχαήλ.

Ο 30χρονος άσος είναι μία περίπτωση που σίγουρα μπορεί να απασχολήσει την ΑΕΚ, μιας και πρόκειται για ποδοσφαιριστή με γεμάτες χρονιές στον ΠΑΣ Γιάννινα, από το 2011 μέχρι σήμερα (φέτος είχε 25), είναι έμπειρος και η παρουσία του ήταν καταλυτική στον Άγιαξ της Ηπείρου.

Συν τοις άλλοις, πρόκειται για ποδοσφαιριστή πολυθεσίτη. Μπορεί να αγωνιστεί με άνεση τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως μπακ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του Μιχαήλ στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Ο παίκτης είχε προταθεί το 2015 στην Ένωση, όταν η ομάδα έκανε προγραμματισμό για την επιστροφή της στη Super League. Τότε στα Σπάτα έψαχναν για έναν αριστερό στόπερ. Τελικά, ο Μιλοβάνοβιτς έφερε τον Άρθο, ο οποίος είναι δεξιοπόδαρος, αλλά αυτό είναι θέμα για μία διαφορετική συζήτηση.

Όπως και να έχει, η περίπτωση του Μιχαήλ αναμένεται να πέσει στο τραπέζι για την ΑΕΚ, ενώ δεν αποκλείεται να συζητηθεί και το ενδεχόμενο κάποιας "τράμπας", μιας και κυκλοφόρησε σήμερα ότι ο ΠΑΣ καλοβλέπει την περίπτωση του Κορδέρο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags