Facebook Pixel Βγήκε είδηση για Μπουρούση και Παναθηναϊκό!
| 2016-06-30 23:30:00

Βγήκε είδηση για Μπουρούση και Παναθηναϊκό!

Βγήκε είδηση για Μπουρούση και Παναθηναϊκό!

Ποια είναι η τελευταία εξέλιξη στο πολύκροτο σήριαλ με τον διεθνή σέντερ και τον Παναθηναϊκό; Πού συμφώνησαν οι δύο πλευρές; Ο SportDog έχει την πληροφορία!

Ο Γιάννης Μπουρούσης είναι το όνομα που βρίσκεται πιο ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δείχνει αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα.

Οι Πράσινοι έκαναν την Πέμπτη το πρώτο βήμα, καταθέτοντας την πρότασή τους στον Έλληνα σέντερ και, πλέον, περιμένουν τις εξελίξεις, καθώς, όπως μάθαμε, ο "Μπούρου" ζήτησε χρόνο.

Ο έμπειρος ψηλός, βλέπετε, περιμένει κάτι καλό από το NBA και, όπως λέει στο περιβάλλον του, θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να πάρει μεταγραφή σε ομάδα από τον "μαγικό κόσμο".

Η υπόθεση, πάντως, σε αντίθεση με την αισιοδοξία που υπήρχε μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης, πολύ δύσκολα θα τελειώσει σύντομα, καθώς ο αρχηγός της Εθνικής προχώρησε σε μια άτυπη συμφωνία με το Τριφύλλι να απαντήσει, θετικά ή αρνητικά, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Αυτή ουσιαστικά είναι και η τελευταία σημαντική είδηση που προκύπτει από την πολύκροτη υπόθεση.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, έχοντας κάνει το πρώτο βήμα, περιμένει την αντίδραση του παίκτη, ενώ παράλληλα έχει πάντα σταντ μπάι τον Ίαν Βουγιούκα. Αν, δηλαδή, δε έχει αίσιο τέλος η μεταγραφή του Μπουρούση, οι Πράσινοι θα προχωρήσουν την περίπτωση του πρώην "πράσινου" άσου. Βέβαια, στη δεύτερη περίπτωση, ο Έλληνας σέντερ δε θα υπολογίζεται για βασικός, αλλά θα αποτελεί δεύτερη επιλογή πίσω από τον καλό ξένο που θα αποκτηθεί. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags