Facebook Pixel Απίστευτο: Έσκασε μεταγραφή Φρέιτας στον ΠΑΟ!
| 2016-07-05 23:00:00

Απίστευτο: Έσκασε μεταγραφή Φρέιτας στον ΠΑΟ!

Απίστευτο: Έσκασε μεταγραφή Φρέιτας στον ΠΑΟ!

Τον θυμάστε τον τύπο που επί πολυμετοχικότητας το έπαιζε τεχνικός διευθυντής στο «τριφύλλι»; Έφερε ξανά παίκτη στους "πράσινους" και μάλιστα με ...τρελό συμβόλαιο!

Μπορεί το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, Νούνο Ρέις, να έχει παρουσιαστεί ως ένας παίκτης που ανακάλυψε και έφερε στην ομάδα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ωστόσο ο Βραζιλιάνος δεν ήταν μόνος του στη συγκεκριμένη κίνηση των "πρασίνων".

Για την ακρίβεια, όπως αποκαλύπτει η στήλη "SportDog Penalty", ο Ζιλμπέρτο Σίλβα πήρε τη συμβουλή για τον παίκτη από έναν παλιό γνώριμο του Τριφυλλιού. Ο λόγος για τον Πορτογάλο Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος είχε εργαστεί επί πολυμετοχικότητας στο Τριφύλλι ως τεχνικός διευθυντής.

Ο Κάρλος Φρέιτας γνώριζε τον Νούνο Ρέις από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Τον πήρε μαζί του όταν πήγε στη Μετς, οι δυο τους πανηγύρισαν την άνοδο της ομάδας στη πρώτη κατηγορία της Γαλλίας και στη συνέχεια πήραν χωριστούς δρόμους, ο ένας για τη Φιορεντίνα και ο άλλος για τον Παναθηναϊκό.

Όπως λέγεται, λοιπόν, ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής συμβούλεψε τον Ζιλμπέρτο Σίλβα για την απόκτηση του Νούνο Ρέις, προτρέποντάς τον να τον πάρει με κλειστά τα μάτια και λέγοντάς του πως θα δικαιωθεί απόλυτα για την επιλογή του. 

Όσο για τις ετήσιες απολαβές του Πορτογάλου στόπερ; Δε θα είναι καθόλου μικρές, για τα δεδομένα του Παναθηναϊκου, αφού αναμένεται να κοστίσει στους "πρασίνους" περίπου 200.000 ευρώ το χρόνο, χωρίς τα προβλεπόμενα μπόνους επίτευξης στόχων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φεύγει κι ο τελευταίος ταλαντούχος Έλληνας του ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags