Facebook Pixel O Βίκτορ έδιωξε τον παίκτη που έφερε ο Σάββας!
| 2016-07-08 22:15:00

O Βίκτορ έδιωξε τον παίκτη που έφερε ο Σάββας!

O Βίκτορ έδιωξε τον παίκτη που έφερε ο Σάββας!

Ποιον Έλληνα άσο, που αποκτήθηκε μετά από την εισήγηση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, "έστειλε" ο Ισπανός προπονητής; Το τρελό παρασκήνιο στο Sportdog!

Όπως συμβαίνει σε κάθε ομάδα στην καλοκαιρινή προετοιμασία, έτσι και στον Ολυμπιακό, ο προπονητής βλέπει το υλικό που έχει στη διάθεσή του, τσεκάρει ποιoς μπορεί να ανταποκριθεί στα σχέδιά του και προς στο τέλος εισηγείται στη διοίκηση τις αποχωρήσεις που πρέπει να γίνουν. 

Με λίγα λόγια, ανακοινώνει ποιοι παίκτες δεν του έκαναν και τους "κόβει" από το ρόστερ. Αυτό έγινε και στην ομάδα του Πειραιά, ενόψει του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας, με τον Βίκτορ Σάντσεθ να θέτει εκτός ομάδας τέσσερις ποδοσφαιριστές, τους Γιαννιώτα, Μπέρτo, Γούτα και Ολαϊτάν.

Αυτό, πάντως, που προκάλεσε την περισσότερη εντύπωση ήταν το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν έμεινε εκτός πλάνων ο Μπέρτος, ο οποίος πήρε μεταγραφή από την Ξάνθη στον Ολυμπιακό, πέρσι τον Αύγουστο, έναντι 600.000 ευρώ, αλλά παρέμεινε στα Πηγάδια ως δανεικός.

Μάλιστα, ο 27χρονος δεξιός μπακ αποτελεί, για όσους δεν ξέρουν, θερμή είσηγηση του Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος έχει εξαιρετική άποψη για τα προσόντα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. 

Ίσως στον Πειραιά να μην εκτίμησαν ποτέ τον Μπέρτο, του οποίου η αξία στη μεταγραφική αγορά, σύμφωνα με το transfermartk, αγγίζει αυτή τη στιγμή τις 700.000 ευρώ. Από την άλλη, όμως, οι κακές γλώσσες ισχυρίζονται ότι ο έμπειρος μπακ εξαργύρωσε το τραγικό του λάθος στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (έδωσε ...ασίστ στον Χάρα και προηγήθηκε ο Ολυμπιακός κόντρα την Ξάνθη) με τη μεταγραφή του στο Λιμάνι. Υπάρχει, άραγε, περίπτωση να συνέβη κάτι τέτοιο; 

Όσον αφορά, πάντως, τον προηγούμενο από τον Μπέρτο, Έλληνα ποδοσφαιριστή, που ο Σάββας Θεοδωρίδης είχε πιέσει για να πάει στον Ολυμπιακό, ήταν ο επιθετικός Θανάσης Παπάζογλου, ο οποίος επίσης πέρασε και δεν ακούμπησε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags