Facebook Pixel Ο Ιβάν έδωσε μισό μύριο και ο Ίβιτς τον τελειώνει;
| 2016-07-11 23:00:00

Ο Ιβάν έδωσε μισό μύριο και ο Ίβιτς τον τελειώνει;

Ο Ιβάν έδωσε μισό μύριο και ο Ίβιτς τον τελειώνει;

Όλα ωραία στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, πολύ καλή η δουλειά του νέου τεχνικού του Δικεφάλου, αλλά συμβαίνουν και κάποια "περίεργα" που δεν γράφονται από κανέναν...

Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι χτίζει μια καλή ομάδα πάνω σε σωστές βάσεις, τις οποίες έχει βάλει ο Βλάνταν Ίβιτς κι αυτό το αναγνωρίζουν άπαντες.

Είναι τέτοια η εικόνα του Δικεφάλου στα πρώτα φιλικά που σε κάνει να πιστέψεις ότι ο Σέρβος τεχνικός έχει κάνει σημαντική δουλειά και σε πείθει ότι κάτι ενδιαφέρον ετοιμάζει.

Ειδικά αν γίνουν μερικές ακόμα δυνατές προσθήκες, όπως αναμένεται, ο νεαρός προπονητής θα αποκτήσει ακόμα περισσότερα όπλα στα χέρια του και σίγουρα θα ανέβει το επίπεδο του ρόστερ.

Πάντως, από την άλλη, ο Βλάνταν Ίβιτς παίρνει και κάποιες αποφάσεις που έρχονται σε αντίθεση με τον προγραμματισμό της ομάδας και για τις οποίες προφανώς θα κριθεί στο τέλος. Υπάρχει, δηλαδή, μία περίπτωση ποδοσφαιριστή, εξαιρετικά ταλαντούχου, που δείχνει να μη χωράει στα πλάνα του προπονητή, αν και πέρυσι ο Ιβάν Σαββίδης ξόδεψε μισό εκατομμύριο για να τον αποκτήσει.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Χατζηισαΐα, που στο τελευταίο φιλικό ήταν ο μοναδικός παίκτης απ΄ όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκε. Ανεξάρτητα απ΄ αυτό, όμως, δεν προκύπτει από πουθενά για τον νεαρό άσο ότι μπορεί να αξιοποιηθεί, παρόλο που στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν έκανε φοβερές εμφανίσεις με τον Πανιώνιο.

Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει ήδη έναν στόπερ, τον Χοσέ Άνχερλ Κρέσπο, ο οποίος προορίζεται για βασικός, οι πληροφορίες λένε ότι έρθει στην ομάδα ένας ακόμα κεντρικός αμυντικός, πιο βαρύ όνομα που θα αποτελέσει τον ηγέτη της οπισθοφυλακής, ενώ πάντα υπάρχουν οι πολύπειροι Γιώργος Τζαβέλλας καιι Στέλιος Μαλεζάς.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στο πλάνο του Βλάνταν Ίβιτς δεν υπάρχει ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, ούτε σα δεύτερη ή τρίτη λύση, με αποτέλεσμα να ελοχεύει ο κίνδυνος ένα αυθεντικό ταλέντο να "καεί" αν δεν πάρει τώρα τις ευκαιρίες του.

Και μιλάμε, άλλωστε, για έναν παίκτη που, όπως προαναφέραμε, ο μεγαλομέτοχος πείσθηκε μόλις πριν από λίγους μήνες να επενδύσει πάνω του προσφέροντας 500.000 ευρώ (άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό αυτό ήταν μεγαλύτερο) στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρίχνει τα τσιμέντα ο Ιβάν! «Αυτόν θα τον φέρω εγώ»! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags